Naslovna Društvo Danas je Dan primirja i zvanično neradni dan

Danas je Dan primirja i zvanično neradni dan

52
0
spomenik
Spomenik Timočanima stradalim u Prvom svetskom ratu u Zaječaru; Foto: www.timokpress.rs
Vreme čitanja:55 Sekundi

Danas se obeležava Dan primirja u Prvom svetskom ratu. Ovo je državni praznik i neradni dan. Mnogi će uživati u produženom vikendu. Ne rade škole, vrtići, banke, pošte…

U zaječarskom Domu zdravlja biće organizovana dežurstva.

Služba za zdravstvenu zaštitu predškolske i školske dece radiće od 9 do 17 sati u prizemlju Doma zdravlja. Opšta medicina dežuraće od 9 do 17 sati. Ambulanta broj 1 u centru Zaječara i ambulanta u Kotlujevcu takođe će primati pacijente od 9 do 17 sati.

Dežurna služba organizovana je i u Javnom komunalnom stambenom preduzeću „Zaječar“.

Za korisnike svojih usluga, dežurna služba će biti na raspolaganju za hitne intervencije na liftovima, elektroinstalacijama, vodovodu i kanalizaciji u zgradama.

Potrebne brojeve telefona za rešavanje hitnih intervencija možete dobiti pozivom na broj 422-158 ili uvidom u dnevni raspored koji je izložen na ulaznim vratima ovog preduzeća.

U Zaječaru će Dan primirja i sećanja na nevine žrtve u Prvom svetskom ratu biti obeležen polaganjem venaca kod spomenika u centru grada.

Vence će u 11 sati položiti dеlеgacija grada Zajеčara, Komandе garnizona Zajеčar, SUBNOR-a, URMVI i Udružеnja potomaka ratnika 1912-1920.

Prethodni tekstVREME: Narednih dana smena oblaka i sunca a temperature prolećne
Sledeći tekstPreminuo muškarac na traktorskoj prikolici na putu kod Vrške Čuke