Dropšiping radionica: Nov način za dobru zaradu putem interneta

TOC i Prostor za POMAK nastavljaju sa nizom radionica koje se tiču rada putem Interneta, samozapošljivosti i rada iz CoWorking prostora.

122
0
internet
Foto ilustracija: Pixabay

U Prostoru za POMAK u četvrtak, 23. maja biće organizovana radionica o DROPŠIPING -u. U pitanju je internet biznis model tj. trgovina i zarada putem interneta.

Radionicu će održati Miloš Vasić, dropšiper i dugogodišnji preduzetnik. Radionica je besplatna, ali je zbog ograničenog broja mesta neophodna prijava.

Početak je u 16.00 sati.

Radionica je koncipirana tako da se sastoji iz dva dela.

U prvom delu Miloš će prezentovati dropšiping biznis, sve njegove prednosti i mane kao i korisne savete koji će mnogo značiti svakome ko ulazi u ovaj, trenutno najpopularniji, onlajn biznis model.

U drugom delu radiće se praktično. Miloš će uživo napraviti shopify prodavnicu i pokazati nam kako na najbolji i najlakši način možemo da započnemo dropšiping biznis.

Saznaćete kako se otvara prodavnica, kako se biraju proizvodi za dropšiping, kako se ti proizvodi importuju i naravno kako da se kompletira ceo šop kako bi bio spreman za pokretanje.

Pored toga, biće i reči o facebook oglašavanju, metodama, najpopularnijim nišama (oblastima) za dropšiping i koji su to najbolji platni procesori koji se koriste za primanje novca.

Miloš Vasić dropšiping
Miloš Vasić

O predavaču: Miloš Vasić kao svoj prvi ozbiljniji susret sa poslovanjem navodi otvaranje fastfood objekta 201. godine u svom rodnom Blacu, sa svojih 20 godina. U međuvremenu ređali su se razni biznisi, neki veoma uspešno a neki i dosta neuspešno, u svakom slučaju, više od 8 godina ozbiljnog iskustva je iza mene. U julu 2017. prvi put saznaje za dropšiping biznis. Nakon izučavanja, više o tome, već u avgustu pokrenuo je svoj prvi online shop. Nakon uspeha u Dropšipingu, odlučuje da stečeno znanje podeli sa drugima. Pokrenuo i svoju Dropšiping Akademiju koja do sad broji preko 500 polaznika.

Prijava za radionicu o dropšipingu ovde na linku: P R I J A V A.