Fakultet za menadžment svečano uručio diplome svršenim studentima

256
0
Fakultet za menadžment Zaječar - Diplomci i profesori fakulteta , Foto www.timokpress.rs

Fakultet za menadžment u Zaječaru organizovano je u petak, 1. marta svečano uručenje diploma svršenim studentima i doktorantima.

Fakultet za menadžment Zaječar
Foto:www.timokpress.rs

U prisustvu velikog broja profesora, prijatelja i rodbine, diplome je uručio rektor Megatrend univerziteta, profesor doktor Miodrag Jevtić.

Među stotinak studenata koji su dobili diplome je i Jovana Stanisavljević koja je osnovne studije završila sa prosečnom ocenom 9,77.

Fakultet za menadžment Zaječar - Diplome
Fakultet za Menadžment Zaječar – Uručenje diploma

Jovana je zadovoljna uspehom. Planira da upiše master studije na Fakultetu za menadžment u Zaječaru jer,kako kaže, uslovi školovanja na ovom fakultetu su odlični.

Novoizabrani rektor Megatrend univerziteta, dr Miodrag Jevtić izjavio je da je o Fakultetu za menadžment u Zaječaru čuo samo lepe stvari.

Megatrend univerzitet - rektor
Miodrag Jevtić, rektor Megatrend univerziteta , Foto: www.timokpress.rs

„O Fakultetu za menadžment imam lepa saznanja. Podržavam njegove rukovodioce u naporima da ga održe u društvenom smislu kao veoma afirmativan i koristan fakultet“, rekao je Jevtić.

Dragan Mihajlović, dekan Fakulteta za menadžment u Zaječaru rekao je da je u toku postupak akreditacije poslovne informatike na strukovnom programu.

Fakultet za menadžment Zaječar
Dragan Mihajlović, dekan Fakulteta za menadžment u Zaječaru , Foto: www.timokpress.rs

On je najavio otvaranje visokoškolskih jedinica u Kragujecu i Nišu. Tako će Fakultet za menadžment u Zaječaru objediniti tri oblasti, menadžment, biznis i ekonomiju, rekao je Mihajlović.

Rukovodstvo Fakulteta za menadžment Zaječar odlučio je da ove godine diplomcima uz diplomu podeli i vaučere.

Fakultet za menadžment Zaječar , Foto: www.timokpress.rs

Vrednost vaučera je 10 odsto cene upisa master studija i može se iskoristiti na bilo kom fakultetu Megatrend univerziteta.

Fakultet za menadžment Zaječar – Diploma i vaučer , foto: www.timokpress.rs

Svečanoj podeli diploma na Fakultetu za Menadžment u Zaječaru prisustvovali su predstavnici Grada Zaječara, Opštine Knjaževac, srednjoškolskih obrazovnih ustanova kao i prijatelji i rodbina diplomaca.

Fakultet za menadžment Zaječar , Foto: www.timokpress.rs