Fakultet za menadžment u Zaječaru organizuje takmičenje u rešavanju studije slučaja za srednjoškolce 19. aprila

188
0
Fakultet za menadžment u Zaječaru
Fakultet za menadžment Zaječar

Fakultet za menadžment u Zaječaru organizuje u petak, 19. aprila takmičenje „Studija slučaja“ (Case Study) za učenike srednjih škola.

Tema ovogodišnjeg takmičenja je ,“Potencijali i predlog strategije razvoja grada – opštine“.

Ovakva interesantna tema je svojevrsni izazov za takmičare i njihove mentore da ukažu na mogućnost razvoja opština u kojima žive i da prezentuju široj javnosti svoje ideje o ovoj značajnoj temi.

Najavljeno je učešće ekipa srednjih škola iz Zaječara, Bora i Knjaževaca.

Ovogodišnje nagrade najboljima su veoma vredne i obezbeđuju ih kompanija ,“Dunav osiguranje“ i Fakultet za menadžment Zaječar.

Prva nagrada je putovanje u Veneciju, druga nagrada je besplatan upis i školarina za prvu godinu Osnovnih studija Fakulteta za menadžment Zaječar, dok je treća nagrada tablet računar.

Početak takmičenja je u 10.00 sati.

Podsetimo, Fakultet za menadžment u Zaječaru je prošle godine uspešno organizovao takmičenje u znanju na kome je učestvovalo 14 ekipa učenika srednjih škola iz Zaječara i Knjaževca. Ekipe su uspešno prezentovale studiju slučaja poslovni problem ,“Marketing na društvenim mrežama preduzeća Tehnomedije Zaječar“. Takmičenje je sa uspehom realizovano i u Nišu, Kragujevcu i Požarevcu.

Kako je izgledalo svečano uručenje diploma u martu 2019.godine na Fakultetu za menadžment u Zaječaru pogledajte na linku OVDE.