Humanitarni koncert „Srcem i pesmom za Nemanju“ 15. novembra u Zaječaru

152
0
www.timokpress.rs

„Srcem i pesmom za Nemanju“ naziv je humanitarnog koncerta koji će biti organizovan u Zaječaru, kako bi se prikupila sredstva za pomoć u lečenju četvorogodišnjeg Nemanje Jovanovića iz Zaječara.

Na koncertu, u sportskoj hali na zaječarskoj Kraljevici, nastupiće Goce Tržan, Nataša Bekvalac, Željko Vasić, „Tropiko bend“ i „Ok bend“.

Veliki humanitarni koncert zakazan je za četvrtak 15. novembar 2018. od 20 časova.

Karte za humanitarni koncert su u prodaji, a mogu se kupiti na nekoliko lokacija u Zaječaru: kafe “54”, kafe “Šoljica”, biletarnica Doma kulture u zaječarskom naselju Kotlujevac, autobuska stanica „Nikolić prevoz“ u Zaječaru i Negotinu i portirnica uslužnog centra Gradske uprave u Zaječaru. Od 13. novembra karte je moguće kupiti u Turističkoj organizaciji grada Zaječara, kao i na štandovima koji će biti postavljeni u centru Zaječara. Do samog početka koncerta, karte se mogu kupiti i na biletarnici zaječarske hale sportova “Kraljevica”.

Cena ulaznice je 600 dinara, a svi koji žele da pomognu novac mogu da uplate i na račun broj: 265-0000005277112-41 Raiffazen banka (naznaka za pomoć u lečenju Nemanje Jovanovića), a na ulazu na koncert dovoljno je pokazati uplatu tog, ili većeg iznosa.