Izmene u saobraćaju na pojedinim deonicama puteva zbog radova

188
0
radovi na putu
Foto ilustracija: www.timokpress.rs

Od petlje Orlovača do petlje Ostružnica, u tunelima Lipak i Železnik, smer Bubanj Potok – Ostružnica, od danas od 19 časova do sutra do 5 sati izvode se radovi na održavanju ITS opreme i sistema za upravljanje tunelima, a saobraćaj će se odvijati dvosmerno kroz desne cevi tunela Lipak i Železnik, uz obustavu saobraćaja kroz leve cevi tunela, saopštilo je danas Javno preduzeće Putevi Srbije.

Na auto-putu E-75, petlja Požarevac – petlja Velika Plana, od danas od 7 sati do 18. juna do 16 časova na snazi je izmena režima saobraćaja zbog radova na propustu u trupu auto-puta na km 289+170.

U smeru Niš – Beograd za saobraćaj je zatvorena zaustavna i vozna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom. Na putu Raška – Novi Pazar, mesto Postenje, u smeru ka Novom Pazaru, danas od 8.30 do 16 časova izvodiće se radovi na ugradnji putnog senzora meteorološke stanice „Novi Pazar“.

U zoni radova saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila. Na putu Tutin – Bregovi, danas od 8 do 12 časova, zbog asfalterskih radova, biće obustavljen saobraćaj. Alternativni putni pravac je Tutin – Pazarište – Novi Pazar – Ribariće – Mehov Krš.