Održana promotivna žurka Outhide festivala!

259
0
outhide festival
Foto: Outhide festival

Minulog vikenda, na „Trećem brdu“ park-šume Kraljevica u Zaječaru, održana je žurka pod nazivom „Karneval gradskog zvuka – Zanos“.

Cilj ove promotivne žurke, koja se održava po drugi put, bio je da predstavi ljubiteljima elektronskog zvuka Outhide festival.

Na „Karnevalu gradskog zvuka – Zanos“ nastupili su: Vargan Boy, LP, Detergentlement, Fokus, Đ Mkd, i Jokill.

Pripreme su uveliko u toku, a broj novih izvođača raste iz dana u dan. Outhide festival ove godine, donosi brojna iznenađenja i bogat sadržaj posetiocima.

Outhide festival će se održati 27. i 28. jula u park šumi Kraljevica nadomak spomenika “Palim borcima NOR-a“ (Vešala).

Ovo je treća godina održavanja i najveća novina je da će ove godine festival trajati 2 dana, tokom kojih će posetioci moći da uživaju  i dobro se zabave uz izvođače različitih žanrova. Takođe pored večernjeg muzičkog programa, posetioce očeuje i dnevni program, graffiti zona kao i dečija zona za najmlađe posetioce.

Ovogodišnje izdanje festivala, vodi vas u paralelni univerzum i distopijsku budućnost, prožimajući elementre srpske etno tradicije sa cyberpank i futurističkim tematikom.

Na čak 3 stejdža,  ALT, TSAHEYLU i ZALET, nastupiće preko 40 izvođača različitih žanrova. Među njima će se naći Kanda Kodža i Nebojša, Brti Bee Gee, Surreal, Dejan Milićević, Bokee i Nikola Mihajlović,  Kristina Lalić, FTP!, Luka Concrete i Bojan Vukomirović, Multietnička Atrakcija, D.R.N.D.Y I Filthy Kid, Dogs in Kavala, Mugwort, Soul Steamers, Priručnik Janga Trovača, Betomeng, Vietmens, Prženo, Fokus, Huti Ora Tre, Skreč Majstor Ljuban.

Outhide festival, nastao je kao bunt i nezadovoljstvo omladine i njegov cilj je rad na napredku i poboljšanju grada, kako nas ne bi dočekala distopijska budućnost koja je ovogodišnji lajt motiv.

Deo profita festivala biće uložen u osveženje izgleda grada kroz postavke umetničkih instalacija, sa ciljem razvoja turističkog potencijala, ističu organizatori.

Organizatori pozivaju sve mlade i one koji se osećaju tako da se pridruže festivalu i budu deo volonterskog tima.

Karte za festival moguće je kupiti u svim Win Win prodajnim mestima, kao i na sajtu DD Tickets https://goo.gl/YXD727, po ceni od 800 dinara. Takođe u toku je akcija 3 + 1, tokom koje se za tri kupljene karte, jedna dobija gratis. Požurite i obezbedite svoje mesto na festivalu!