Povoljnosti studiranja na Fakultetu za menadžment u Zaječaru

71
0
Fakultet za menadžment Zaječar
Fakultet za menadžment Zaječar, foto: www.timokpress.rs

Na Fakultetu za menadžment Zaječar ovih dana je veoma živo, uveliko se održavaju ispitni rokovi (aprilski i junski) kako bi se okončala akademska godina, a počelo je i prijavljivanje kandidata za upis studenata na prvu godinu studija.

Fakultet će u narednoj akademskoj godini upisati studente na Osnovnim strukovnim i akademskim studijama, na master i doktorskim studijama.

Novina u odnosu na prošlu akademsku godinu je novi akreditovani studijski program: Osnovne strukovne studije poslovne informatike za koji vlada veliko interesovanje.

Savet Fakulteta je, na predlog Nastavno naučnog veća, usvojio cenovnik upisa i školarine za akademsku 2020/21. godinu u kome je predviđeno niz povoljnosti koje se odnose na upis i školarinu.

Novim cenovnikom predviđeno je:

BESPLATAN UPIS I ŠKOLARINA NA PRVU GODINU OSNOVNIH STUDIJA

za kandidate sa prosekom iz srednje škole 5,00

10 % POPUSTA ZA PLAĆANJE UPISA I ŠKOLARINE U CELOSTI

 20% POPUSTA ZA PLAĆANJE UPISA I ŠKOLARINE za:

  • Prijavljene kandidate na osnovnim studijama sa prosekom iz srednje škole višim od 4,5
  • Prijavljene kandidate iz porodica sa jednim roditeljem ( samohrani roditelji)
  • Prijavljene kandidate sa invaliditetom
  • Prijavljene kandidate – decu palih boraca iz ratova devedesetih
  • Prijavljeni kandidati za Master studije koji su na Osnovnim studijama Fakulteta za menadžment, ostvarili prosečnu ocenu veću od 9,50
  • Prijavljene kandidate za doktorske studije koji su ostvarili prosečnu ocenu na osnovnim i master studijama veću od 9,50 

30% POPUSTA NA UPIS I ŠKOLARINU za drugog člana porodice, a za trećeg člana porodice besplatno.

ŠKOLARINA u akademskoj 2020/21. godini, na Osnovnim studijama je 120.000 dinara po godini, na Master studijama  150.000,00 dinara, a na Doktorskim studijama 150.000 dinara po godini.

Upis i školarina je na rate, za osnovne studije 20.000 dinara prilikom upisa, a ostalo na deset mesečnih rata, dok je  za master i doktorske studije 30.000 prilikom upisa, a ostalo na deset rata.

Povoljnost je i ta da se udžbenici i nastavni materijali, prilikom upisa na PRVU godinu Osnovnih studija, dobijaju prilikom upisa  besplatno.

Ove povoljnosti treba iskoristiti i svi zaineresovani mogu se prijaviti svakim radnim danom od 09.00 do 16.00h., sve do 06. jula 2020.godine.

Prijemni ispit biće održan 6. jula u 12.00 sati.

Na sajtu Fakulteta može se vršiti online prijavljivanje i polaganje prijemnog ispita.

IZVORTIMOK PRESS
Prethodni tekstLokalni izbori u Knjaževcu – Za sada tri liste u trci
Sledeći tekstUhapšen zbog provale i krađe u Sokobanji