Poziv crtačima za prijavu na konkurs za oslikavanje platna – Povratak kući

1231
0
Nevidljivi grad

Timočki omladinski centar te poziva da se prijaviš na konkurs i budeš jedan od umetnika koji će raditi na oslikavanju platna u okviru projekta Nevidljivi grad.

Tehnika crtanja ostavlja se umetncima, a od materijala za izradu biće dostupni sprejevi i akrilne boje. Crteži će biti izrađivani na profesionalnim platnima i to veličine 170X120cm koje obezbeđuju organizatori. Vaše je samo da crtate!

Ko može da se prijavi?

Mladi iz cele Srbije, ali će prednosti imati mladi iz zaječarskog i borskog okruga, koji imaju iskustva u crtanju sprejevima ili akrilnim bojama.

Kako se prijaviti?

Poslati na mail konkurs@toc.rs skicu-predlog svog crteža koji će raditi ukoliko budu bili izabrani na konkursu, kao i podatke putem kojih ih možemo kontaktirati tj. ime i prezime, broj telefona, mail adresu, godište, mesto iz koga su i tehnika kojom bi crtali (sprejevi ili akrilne boje).

U okviru svojih crteža, mladi crtači bi trebalo da predstave Zaječar kroz temu Povratak kući.

Deset (10) najinteresantinij predloga-skica biće odabrano za izradu, a njihovi autori će imati priliku da ih izrađuju na platnima u centru Zaječara tokom jednog od predstojećih vikenda, a ne kasnije od 10. juna. O tačnom datumu biće obavešteni izabrani autori.

Svoje radove možete poslati na konkurs@toc.rs do nedelje 30. maja 2021. godine, do 23:59h.

Projekat Nevidljivi grad sprovodi Timočki omladinski centar u okviru programa ZIman-ov fond za mlade koji sprovode Zaječarska inicijativa i Fondacija Iskorak u saradnji sa Nacionalnom zadužbinom za demokratiju.