Prezentacija javnog poziva za dostavljanje predloga projekata u Zaječaru 7. decembra

138
0

Regionalna kancelarija za saradnju mladih (RYCO) raspisuje drugi javni poziv za dostavljanje predloga projekata koji je otvoren do 25. januara 2019.

U svrhe predstavljanja ciljeva i uslova konkursa, kao i podrške potencijalnim aplikantima u pripremi projekata i pronalaženju partnera u regionu, RYCO organizuje info sesije širom regiona Zapadnog Balkana.

U Zaječaru info sesija se održava u petak 7. decembra 2018. sa početkom u 13 sati u Prostoru za POMAK.

Na konkurs se mogu prijaviti organizacije civilnog društva i srednje škole sa Zapadnog Balkana sa predlozima projekata u oblastima regionalne saradnje mladih, mobilnosti i omladinskih interkulturalnih razmena, kao i stvaranja podsticajnog okruženja za regionalnu saradnju mladih.

RYCO je osnovana je 2016. godine od strane vlada Zapadnog Balkana – Albanije, Bosne i Hercegovine, Kosova, Crne Gore, Makedonije i Srbije, u cilju promocije duha pomirenja i saradnje između mladih u regionu kroz programe omladinskih razmena.

Za više informacija o RYCO posetite: www.rycowb.org, a za više informacija o održavanju info sesije možete se obratiti Mariji Bulat, koordinatorki kancelarije.

Sve informacije o javnom pozivu, pogledajte na ovom linku.