Prognoza vremena za četvrtak, 26. avgust i naredne dane

1154
0
Vrabac
Foto ilustracija: Pixabay

Prema prognozi meteorologa u četvrtak, 26.avgusta na severu i istoku pretežno sunčano i malo toplije. U ostalim krajevima promenljivo oblačno, na jugozapadu, jugu i jugoistoku mestimično sa kratkotrajnom kišom, pljuskovima i grmljavinom. Vetar pre podne zapadni, slab, u istočnoj Srbiji umeren, posle podne slab promenljivog smera.  Najniža temperatura od 10 do 17 stepeni, a najviša od 24 do 28 stepeni.

U petak, 27. avgusta u većem delu promenljivo oblačno i sveže, mestimično s kišom. Na jugu, jugoistoku i istoku pretežno sunčano i toplo. Vetar slab i umeren, severni. Najniža temperatura od 12 do 16 stepeni, a najviša od 19 na severu do 29 stepeni na jugoistoku.                        

U subotu, 28. avgusta u većem delu promenljivo oblačno, mestimično s kišom. Ponegde je moguć i pljusak sa grmljavinom. Na jugoistoku pretežno sunčano i toplo. Vetar slab i umeren, severni i severoistočni.  Najniža temperatura od 13 do 17 stepeni, a najviša od 19  na severu do 29 stepeni na jugoistoku.        

U nedelju, 29. avgusta promenljivo oblačno, mestimično sa kratkotrajnom kišom, pljuskovima i grmljavinom.  Vetar slab i umeren, severni i severoistočni.  Najniža temperatura od 12 do 16 stepeni, a najviša od 19  na severu do 29 stepeni na jugoistoku.