Prognoza vremena za petak, 12. februar i naredne dane

Oblačno, suvo i hladno, na istoku sneg. Najviša dnevna temperatura 2 stepena.

1205
0
Termometar, temperatura
Foto ilustracija: Pixabay

Prema prognozi meteorologa u petak nas očekuje promenljivo oblačno vreme sa sunčanim intervalima, suvo i hladno, samo još ujutro na istoku ponegde sa slabim snegom.  Duvaće umeren i jak, severozapadni vetar. Najniža temperatura od -9 do -5, a najviša od -3 do 2 stepeni.

U subotu promenljivo oblačno i hladno. Na severu duži sunčani intervali. Na jugu i u planinskim predelima povremeno slab sneg. Vetar slab i umeren, na istoku Srbije povremeno jak, severozapadni. Najniža temperatura od  -12 do -7, a najviša od -5 do 0 stepeni.

U nedelju promenljivo oblačno i hladno. Na severu duži sunčani intervali. Na jugu i u planinskim predelima povremeno slab sneg. Vetar slab i umeren, na istoku Srbije povremeno jak, severozapadni. Najniža temperatura od  -12 do -7, a najviša od -4 do 2 stepeni.

U ponedeljak promenljivo oblačno i hladno. Na severu duži sunčani intervali. Na jugu i u planinskim predelima povremeno slab sneg. Vetar slab i umeren, na istoku Srbije povremeno jak, severozapadni. Najniža temperatura od  -10 do -5, a najviša od -3 do 2 stepeni.

Od utorka ledeni dani u celoj Srbiji, uz temperature ispod 0°C.