Naslovna Društvo Prognoza vremena za ponedeljak, 08. mart i naredne dane

Prognoza vremena za ponedeljak, 08. mart i naredne dane

Grliško jezero
Grliško jezero, foto: www.timokpress.rs

Prema rečima meteorologa u ponedeljak, 8. marta posle hladnog jutra, sa slabim mrazem u toku dana pretežno sunčano i prohladno vreme. Uveče i tokom noći na zapadu i jugozapadu naoblačenje sa kišom. Vetar slab i umeren, na istoku povremeno i jak, severozapadni.  Najniža temperatura od -5 do 0, najviša od 9 do 13 stepeni.

U utorak na severu malo i umereno oblačno i suvo, u južnim i centralnim delovima  oblačno mestimično slaba kiša, na planinama sneg. Vetar slab, severoistočni.  Najniža temperatura od -4 do 1 , najviša od 6 do 12 stepeni. U toku noći sneg ponegde i u nižim predelima.

U sredu na severu pretežno sunčano, u ostalim delovima oblačno, na jugu mestimično kiša, na planinama sneg. Ujutro kratkotrajni sneg ponegde i u nižim predlima. Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura od -2 do 1, najviša od 4 do 8 stepeni.

U četvrtak ujutro mestimično slab mraz, tokom dana pretežno sunčano i toplije. Vetar slab i umeren, jugoistočni. Najniža temperatura od -4 do 1, najviša od 8 do 12 tepeni.