Naslovna Društvo Prognoza vremena za ponedeljak 10. avgust i naredne dane

Prognoza vremena za ponedeljak 10. avgust i naredne dane

Ventilator
Foto ilustracija: Pixabay

U Srbiji u ponedeljak jutro vedro, u dolinama i kotlinama sa maglom. Tokom dana pretežno sunčano i toplo. Sredinom dana i posle podne očekuje se jači razvoj oblačnosti, ponegde i pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom, uglavnom u severoistočnim, jugoisočnim i u brdsko-planinskim predelima Srbije. Vetar slab, promenljivog pravca. Minimalna temperatura od 16 do 21°C, maksimalna dnevna od 28 do 32°C.

U utorak pretežno sunčano i toplo. Uz lokalni razvoj oblačnosti kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom sa većom verovatnoćom u brdsko-planinskim predelima. Vetar slab, promenljiv. Najniža temperatura od 16 do 21 stepen, a najviša od 29 do 33 stepena.

U sredu pretežno sunčano i toplo. Uz lokalni razvoj oblačnosti kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom, uglavnom u brdsko-planinskim predelima. Vetar slab i umeren, severni i severozapadni. Najniža temperatura od 16 do 21 stepen, a najviša od 28 do 32 stepena.

U četvrtak pretežno sunčano i toplo. Uz lokalni razvoj oblačnosti kratkotrajni pljuskovi mogući su u brdsko-planinskim predelima. Vetar slab, promenljiv. Najniža temperatura od 16 do 21 stepen, a najviša od 28 do 33 stepena.