Naslovna Društvo Prognoza vremena za ponedeljak, 5. april i naredne dane

Prognoza vremena za ponedeljak, 5. april i naredne dane

Kraljevica, klupa, žene, proleće
Foto: www.timokpress.rs

Prema rečima meteorologa u ponedeljak ujutru hladno sa slabim prizemnim mrazem, a ponegde se očekuje i slab mraz na 2 m visine, po kotlinama magla, na jugoistoku umereno oblačno. Tokom dana pretežno sunčano i toplije. Vetar slab i umeren, južnih smerova. Najniža temperatura od -2 do 4, najviša od 12 do 16 stepeni.

U utorak ujutru hladno sa slabim prizemnim mrazem. Pre podne na severu i zapadu, a posle podne i uveče i u ostalim krajevima naoblačenje sa kišom i zahlađenje. Vetar slab i umeren, u Vojvodini i na istoku povremeno i jak, severozapadni vetar. Najniža temperatura od 0 do 4, najviša od 6 na severozapadu do 16 stepeni na jugoistoku. U brdsko-planinskim predelima krajem dana i tokom noći sneg uz formiranje manjeg snežnog pokrivača.

U sredu ujutru hladno sa slabim prizemnim mrazem, a ponegde se očekuje i slab mraz na 2 m visine. Pretežno oblačno, hladno i vetrovito, u nižim predelima sa mešovitim padavinama, kišom i snegom, a u brdsko-planinskim predelima sa snegom. Vetar umeren i jak, severozapadni, uveče u slabljenju. Najniža temperatura od -1 do 3, najviša od 4 do 8 stepeni.

U četvrtak ujutru hladno sa slabim prizemnim mrazem, a u većini krajeva se očekuje i slab mraz na 2 m visine. Promenljivo oblačno i dalje hladno, ponegde sa kratkotrajnom kišom, u brdsko- planinskim predelima sa slabim snegom. Vetar umeren, povremeno i jak severozapadni, uveče u slabljenju. Najniža temperatura od -2 do 2 , najviša od 8 do 11 stepeni.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar!
Molimo vas unesite vaše ime