Svečano uručene diplome studentima Fakulteta za menadžment u Zaječaru

271
0
Fakultet za menadžment Zaječar
Fakultet za menadžment Zaječar, foto: www.timokpress.rs
Fakultet za menadžment Zaječar organizovao je u petak, 28. februara svečano uručenje diploma 23. generaciji svršenih studenata.
Fakultet za menadžment Zaječar
Dodela diploma na Fakultetu za menadžment Zaječar, foto: www.timokpress.rs

Diplome je dobilo oko tridesetak svršenih studenata osnovnih studija. Među njima je i Katarina Živković koja kaže da je ponosna na svoju diplomu i stečeno znanje. Osnovne studije završila je sa prosečnom ocenom 8,9 a stekla je i master diplomu.

Fakultet za menadžment Zaječar
Katarina Živković, foto: www.timokpress.rs

„Veoma sam zadovoljna, uslovi su bili odlični. Zahvalila bih se svim profesorima na pruženom znanju. Potrudiću se da u praksi to znanje primenim i dodatno se usavršim i da se u životu bavim onim za šta sam se školovala“, istakla je Katarina.

Megatrend, kao najstariji i najveći privatni univerzitet u Srbiji uspešno posluje već 24 godine. Prof. dr Mihajlo Rabrenović, zamenik rektora Megatrend univerziteta istakao je da univerzitet ima dobre planove za budućnost, a to podrazumeva reorganizaciju i približavanje studijskih programa potrebama studenata i privrede.
Fakultet za menadžment Zaječar
Mihajlo Rabrenović, foto: www.timokpress.rs

„Mi ćemo učiniti sve da studentska prava budu još veća, kao i da još bolje potvrdimo poziciju koju imamo na obrazovnoj mapi Srbije. Fakultet za menadžment Zaječar jedan je od najboljih univerziteta, a tome svedoče odlični rezultati koje su od osnivanja fakulteta u ovom gradu pokazali i zaposleni i uprava“, istakao je Rabrenović.

Studentima Fakulteta za menadžment u Zaječaru uručene su diplome kao kruna rada svega onoga što su za tri ili četiri godine naučili i postigli na ovom fakultetu i što bi u budućnosti trebalo da primene u svom gradu, rekla je zamenica gradonačelnika Zaječara Marina Milić.
Fakultet za menadžment Zaječar
Marina Milić, foto: www.timokpress.rs

„Grad Zaječar je radio na tome da stvori uslove da zaposli i svršene studente, ali i sve one bez posla. Drago nam je što će i svi oni koji su danas dobili diplome svoje znanje moći u svom gradu da prokažu i unovče u fabrici koja će biti izgrađena. Cilj nam je da nam deca ostaju u gradu i u zemlji i ovde zasnivaju radni odnos“, rekla je Milić.

Fakultet za menadžment Zaječar
Fakultet za menadžment Zaječar, foto: www.timokpress.rs

Prisutne je pozdravio i dekan Fakulteta za menadžment, prof. dr Dragan Mihajlović. Pored čestitanja i želja za uspehom u daljem radu novim diplomcima on je podsetio da je posle dve godine čekanja i brojnih procedura na Fakultetu napokon akreditovan program poslovne informatike na strukovnim studijama.

Fakultet za menadžment Zaječar
Dragan Mihajlović, foto: www.timokpress.rs

Dekan je podsetio da će na Fakultetu za menadžment u Zaječaru prilikom ovogodišnjeg upisa uslovi studiranja za sve brucoše ostati isti. U martu će tradicionalno biti organizovani Dani otvorenih vrata kada će buduće studente i njihove roditelje.