Naslovna Društvo Svetosavski konkurs za najlepši likovni rad i slavski kolač u Knjaževcu

Svetosavski konkurs za najlepši likovni rad i slavski kolač u Knjaževcu

Sveti Sava, obeležavanje slave Zavičajni muzej Knjaževac
Foto: Zavičajni muzej Knjaževac

Zavičajni muzej u Knjaževcu raspisao je konkurs za najlepši likovni rad u okviru 30. Dečijeg likovnog salona Sveti Sava, koji će 27. januara 2021. godine biti održan po trideseti put.

Tema je kao i prethodnih godina slobodna a odabrane radove treba dostaviti Zavičajnom muzeju Кnjaževac u Кarađorđevoj 15 najkasnije do petka, 22.01.2021. godine do 14 časova.

Neophodno je da svi radovi na poleđini sadrže sledeće informacije: ime i prezime deteta, broj godina/razred, naziv vrtića/škole, kontakt telefon. Radovi bez neophodnih traženih podataka neće biti žirirani.

Imajući u vidu epidemiološku situaciju i mere koje se sprovode u cilju sprečavanja širenja epidemije, iz muzeja mole da se radovi dostavljaju lično, tako što će se delegirati jedna do dve osobe koje će dostaviti radove u ime grupe ili odeljenja, uz poštovanje distance i nošenje zaštitne maske.

Takođe, ove godine moguće je fotografije radova ili skenirane radove dostaviti i elektronskom poštom na adresu muzeja muzejknjazevac@gmail.com u navedenim rokovima sa neophodnim podacima.

Osoba za kontak: Jasna Mihajlović, tel: 019/731-407; 064/8942-614.

Foto: Zavičajni muzej Knjaževac

Pored ovog konkursa knjaževački muzej raspisao je i konkurs za najlepši Slavski kolač. Konkurs je otvoren do ponedeljka 25.01.2021. godine a takmičarski slavski kolači se mogu doneti u knjaževački muzej do 12 časova.