Naslovna Magazin Putovanje Tamo gde stvarnost postaje čarolija… Upoznajte istočnu Srbiju!

Tamo gde stvarnost postaje čarolija… Upoznajte istočnu Srbiju!

101
0
facebook.com

Tamo gde se pije najbolje vino, gde su rimski imperatori gradili palate, a graditelji krotili Dunav. Tamo gde stvarnost postaje čarolija, divlja, mistična i privlačna… ukratko je slogan nove regionalne turističke web platforme istočne Srbije, koju je RARIS predstavio.

Pokretanjem Regionalne turističke web platforme istočne Srbije „Visit East Serbia“ RARIS želi da sa budućim turistima koji posete ovaj deo Srbije podeli sve ono najbolje što region ima.

Kako je navedeno na novoj web platformi, istočna Srbija i te kako može da se pohvali bogatim nasleđem, pogledima od kojih zastaje dah, ukusnom hranom, druženjima uz pesmu i vino i gostoljubljem.

instagram.com/Visit East Serbia

„Kako bismo povećali vidljivost našeg regiona na društvenim mrežama i na internet pretraživačima, od sredine ovog meseca pokrenućemo različite promocije, pokrenuti nagradne igre i učinićemo sadržaj zanimljivijim kako bi došli do većeg broja pratioca i kako bi se širile dalje informacije o našem regionu i o tome šta istočna Srbija može sve da pruži“, istakao je Vladan Jeremić, direktor RARIS-a.

Zainteresovani će moći da na sajtu nađu i skinu 16 detaljnih turističkih mapa regiona, opština i gradova u istočnoj Srbiji, a takođe je predstavljeno više od 70 atrakcija, znamenitosti i manifestacija.

Regionalna turistička web platforma istočne Srbije „Visit East Serbia“ se za sada sastoji od web sajta www.visiteastserbia.rs, i fejsbuk stranice www.facebook.com/visiteastserbia, instagram naloga Instagram/visiteastserbia i YouTube kanala.

Web platforma istočne Srbije „Visit East Serbia“ će do kraja godine postati dostupna i na engleskom jeziku. RARIS je izradio Regionalnu turističku web platformu istočne Srbije „Visit East Serbia“ u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama regiona.

instagram.com/Visit East Serbia

 

 

 

Prethodni tekstDan otvorenih vrata u zaječarskoj policiji!
Sledeći tekstPropusnice za bazen za najbolje negotinske đake