Naslovna Društvo Veb platforma „Visit East Serbia” ušla u najuži izbor za Turistički cvet

Veb platforma „Visit East Serbia” ušla u najuži izbor za Turistički cvet

51
Turistički cvet nagrađeni
Foto: Turistička organizacija Srbije

Turistička organizacija Srbije je, nakon više od godinu dana pauze, dodelila nagradu Turistički cvet najboljima u turizmu Srbije za 2021. godinu. Ova prestižna nagrada se na godišnjem nivou dodeljuju u 5 kategorija za značajna ostvarenja u podizanju kvaliteta turističkih usluga i za doprinos razvoju i promociji turizma.

Titulu najbolje turističke organizacije ponela je Turistička organizacija grada Čačka. Najbolja turistička manifestacija je leskovačka Roštiljijada, dok je za najbolju receptivnu agenciju proglašena agencija Kontiki Travel. Nagrada Turistički cvet za najbolji hotel otišla je na Kopaonik, hotelu Kraljev Čardak. U kategoriji ugostiteljski objekat za smeštaj, Turistički cvet ponela je Sunčana reka, dok je za najbolju organizaciju za doprinos unapređenju turizma Srbije proglašena zlatiborska Gold Gondola. Ovogodišnji najbolji pojedinac je Ranko Milanović iz Nacionalnog parka Tara. Specijalno priznanje dodeljeno je Poslovnom udruženju hotelsko ugostiteljske privrede HORES i Nacionalnoj asocijaciji turističkih agencija YUTA. Dobitnicima je priznanje uručila Marija Labović, direktorka Turističke organizacije Srbije.

U uži izbor organizacije za doprinos unapređivanju turizma i podizanju kvaliteta turističkih usluga ušla je i RARIS-ova veb platforma istočne Srbije „Visit East Serbia” zajedno sa Balkan Trip televizijom i Кlasterom zdravstvenog, wellness i spa turizma iz Beograda.

RARIS se u obraćanju medijima zahvalio svima koji su tokom on-line glasanja publike dali svoj glas za Regionalnu turističku veb platformu istočne Srbije „Visit East Serbia” i čestitao Gold Gondoli na osvojenoj nagradi.

- mesto za reklamu -
IZVORTIMOK PRESS