DIJASPORA BIZNIS INFO: Predložite idejno rešenje za logo platforme i osvojite nagradu

1265
0
RARIS, konkurs za logo

U toku je NAGRADNI KONKURS za idejno grafičko rešenje znaka, logoa Platforme „DIJASPORA BIZNIS INFO – RARIS“.

Svi zainteresovani mogu dostaviti idejno rešenje, skicu ili nacrt znaka do 1. februara 2021. godine.

Radovi se mogu poslati u bilo kom vektorskom ili u nekom drugom grafičkom formatu a prihvatljive su rukom nacrtane skice i na bilo koji drugi način dostavljene ideje za logo.

Odabrana ideja biće nagrađena velikim poklon paketom vina koje poklanja Vinarija Mikić (koja i sama predstavlja dobar primer investicije iz dijaspore).

Nagradni konkurs realizuje Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije (RARIS).

Platforma „Dijaspora Biznis Info – RARIS“ je prvenstveno namenjena dijaspori koja želi da počne poslovanje u istočnoj Srbiji ili posluje sa istočnom Srbijom.

RARIS će našu dijasporu potpuno besplatno informisati o uslovima, mogućnostima i prednostima za osnivanje i vođenje biznisa u istočnoj Srbiji kao i Srbiji.

Detaljnije informacije o uslovima konkursu pogledajte na: http://skr.rs/6Ek

Sajt Platforme „Dijaspora Biznis Info – RARIS“ možete pogledati ovde
https://www.raris.org/index.php/dijaspora-biznis-info,

Zapratite Facebook stranicu Platforme klikom na link: http://skr.rs/Pot i postanite član Viber zajednice koju razvijamo u saradnji sa Rakuten Viberom, tako što ćete pronaći zajednicu Dijaspora Biznis Info u pretraživaču Vibera ili klikom na link: http://skr.rs/Pok

Sva pitanja mogu se postaviti telefonom na broj 019/426-377 ili pismeno na e-mail dijasporabiznisinfo@raris.org najkasnije do 25.1.2021. godine.