Don Don: Preduzete higijenske mere na najvišem nivou, proizvodnja hleba u svim pogonima

72
0
Don Don hleb
Foto: Printskrin You Tube /AD Zitopromet Zajecar

Proizvođač hleba i pevica kompanija Don Don, primenila je u svojim proizvodnim pogonima higijenske mere na najvišem nivou – zaposleni su zaštićeni rukavicama, nema direktnog dodira sa proizvodom, redovno se dezinfikuju svi delovi proizvodnje, od ulaznog dela, do radnih površina ispred samih peći, i izlaznih punktova, koji su i sami zaštićeni, zbog visoke temperature pečenja proizvoda.

Takođe, pogoni su zatvoreni za sve osim za radnike u prozvodnji, a sve logističke jedinice sprovode mere zaštite i hleb koji se doprema do prodajnih mesta potpuno je bezbedan, jer tokom celokupnog procesa nema mogućnosti za kontaminaciju, naglašavaju u kompaniji.

Snabdevanje tržišta je redovno, i na svim prodajnim mestima  preporučujemo građanima da hleb biraju tako što ga zaštite kesama kojih ima uvek pored rafova. Osim toga, Don Don ima najveću ponudu pakovanog hleba, od svežih do specijalnih, koji su u potpunisti zaštićeni folijama. Takvi hlebovi imaju duži rok trajanja, i osim što su obogaćeni hranljivim sastojcima, potrošačima obezbeđuju da imaju uvek svež hleb i ne moraju da se snabdevaju svakodnevno, a samim tim izbegavaju potencijalno rizične situacije.   

Prethodni tekstFakultet za menadžment Zaječar: Obustavljen rad i aktivirana platforma za učenje na daljinu
Sledeći tekstZaječarska biblioteka i njeni ogranci u Kotlujevcu i Velikom Izvoru neće raditi sa korisnicima do prestanka vanrednog stanja