Viber zajednica za preduzetnike iz istočne Srbije

243
0
RARIS

RARIS – Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije nedavno je pokrenula Viber zajednicu „Podrška preduzetništvu istočne Srbije“, potpuno besplatni preduzetnički info servis, namenjen potencijalnim i postojećim preduzetnicima i privrednicima iz regiona.

Ova Viber zajednica je izazvala veliko interesovanje ne samo u regionu već u celoj Srbiji jer je ovo prva i za sada jedina Viber zajednica namenjena razvojnim temama i podršci preduzetništu u celoj Srbiji.

Odmah po aktiviranju ove Viber zajednice RARIS-u su se obratili predstavnici Rakuten Vibera za Srbiju sa predlogom za unapredjenje saradnje. Rakuten Viber je podržao ovu inicijativu RARIS-a i besplatno postavio Viber zajednicu „Podrška preduzetništvu istočne Srbije“ u grupaciju velikih zajednica, čime je učinio dostupnom svima i dodelio interaktivne URL linkove za druge RARIS-ove digitalne kanale.

Članovi zajednice preko Viber aplikacije pravovremeno dobiju različite informacije od važnosti za pokretanje i unapređenje biznisa. Viber zajednici „Podrška preduzetništvu istočne Srbije“, se za manje od mesec dana pridružilo preko 450 članova.

Svi zainteresovani mogu da pristupe zajednici preko pozivnog linka klikom na: http://skr.rs/pVo a ukoliko im je potrebna pomoć javite se RARIS-u na telefon 019 426 427 ili pište na msp@raris.org.