Raspisan konkurs za učešće u projektu „Razvoj ovčarstva i kozarstva u opštini Knjaževac“

92
0

Agencija za razvoj opštine Кnjaževac raspisala je konkurs za učešće u projektu „Razvoj ovčarstva i kozarstva u opštini Knjaževac“.

Pravo na učešće po ovom Кonkursu ima porodično poljoprivredno gazdinstvo upisano u registar poljoprivrednih gazdinstava sa aktivnim statusom u 2018. godini, sa sedištem na teritoriji opštine Кnjaževac.

Poljoprivredna gazdinstva koja ostvare pravo na učešće u projektu, dužna su da stado uvećavaju, narednih 5 godina za 10% godišnje i sklope ugovor sa selekcijskom službom radi realizacije selekcijskog programa na njihovom gazdinstvu.

Zahtev za učešće u projektu dostavlja se Agenciji za razvoj opštine Кnjaževac, Cara Dušana 19, sa naznakom „Prijava za učešće u projektu Razvoj ovčarstva i kozarstva u opštini Кnjaževac”, isključivo putem pošte ili pisarnice Agencije za razvoj opštine Кnjaževac.

Кonkurs je otvoren do 24. decembra 2018. a o detaljima zainteresovani se mogu informisati na sajtu www.ark.rs, na oglasnoj tavli opštine Knjaževac, kao i u mesnim zajednicama.

Dodatne informacije mogu se dobiti na telefon: 019/731-256, Agencija za razvoj opštine Кnjaževac.

IZVORwww.ark.rs
Prethodni tekstJavna diskusija o lokalnom razvoju 17. decembra u Zaječaru
Sledeći tekstZaječar: Hapšenja zbog obljube i polnog uznemiravanja