Naslovna Hronika Iz policijskog biltena – Akcije u Boru, Zaječaru i Sokobanji

Iz policijskog biltena – Akcije u Boru, Zaječaru i Sokobanji

10
crna hronika
Foto ilustracija: Pixabay

Pronađena marihuana i vagica – Uhapšen Boranin osumnjičen za trgovinu drogom

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su B. A. (1999) iz Bora, dok će po nalogu nadležnog tužilaštva protiv dvadesettrogodišnjaka podneti krivičnu prijavu, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavlјanje u promet opojnih droga.

Policija je prilikom pretresa automobila u kome su bili osumnjičeni, u džepu B. A. pronašla oko 67 grama marihuane, dok je kod dvadesettrogodišnjaka pronađena vagica za precizno merenje.

Po nalogu nadležnog tužilaštva, B. A. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Pretio komšinicama – Uhapšen Zaječarac zbog ugrožavanja sigurnosti

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru uhapsili su P. J. (1970) iz ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

Sumnja se da je on tokom jučerašnjeg dana pretio komšinicama.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom osnovnom javnom tužiocu.

Ukrala kutiju sa prilozima iz crkve u Sokobanji – Uhapšena osumnjičena za četiri krađe

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sokobanji uhapsili su S.M. (1999) iz Aleksinca zbog postojanja osnova sumnje da je učinila četiri krivična dela krađa.

Kako se sumnja, ona je u periodu od 1. avgusta do 4. septembra ove godine u Sokobanji u jednom butiku ukrala novčanik sa oko 20.000 dinara, dok je u drugom butiku ukrala oko 5.000 dinara.

Postoje osnovi sumnje i da je iz jedne radnje ukrala više kutija prehrambenih proizvoda, kao i da je iz crkve u Sokobanji ukrala kutiju sa prilozima u kojoj se nalazilo oko 11.000 dinara.

Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 sati i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena osnovnom javnom tužiocu u Aleksincu.

- mesto za reklamu -
IZVORTIMOK PRESS