Podneto više krivičnih prijava zbog krađa u Boru i Negotinu

118
0
Foto: K.M.

Pripadnici Mimistarsva unutrašnjih poslova u Boru, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u tom gradu, podneli su krivičnu prijavu u redovom postupku protiv pedesetogodišnjeg muškarca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo krađa, navodi se u saopštenju.

On se sumnjiči da je 30. oktobra 2018. sa KOP-a „Zagrađe“ gde inače radi, iz radnih mašina – bagera i kamiona istočio 123 litara dizel goriva, u šest kanistra koje je potom natovario u gepek svog automobila.

Na ovaj način, kako se sumnja, RTB Bor oštetio za oko 18.000 dinara.

****************************************************

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Negotinu, podneli su krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv šezdesetjednogodišnjeg muškarca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo utaja.

Sumnja se da je on 18. novembra 2018. u Negotinu ispred jedne prodavnice na klupi pronašao žensku tašnu, u kojoj se nalazila lična dokumenta i 6.000 dinara koje je zadržao.

****************************************************

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u tom gradu, podneli su krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv tridesetosmogodišnjeg muškarca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa, rečeno je u saopštenju.

On se sumnjiči da je u februaru 2018. obio jednu kuću u Boru, čiji je vlasnik tada bio u inostranstvu i iz nje ukrao razne stvari, čija se vrednost procenjuje na oko 120.000 dinara, koje je potom prodao.