Izložba radova predškolaca „Moj svet čaroban i lep“ 27. novembra u Knjaževcu

167
0

„Moj svet čaroban i lep“ naziv je izložbe radova starije uzrasne grupe knjaževačkog vrtića „Snežana“, koji organizuju Predškolska ustanova „Bajka“ i Dom kulture Knjaževac, u utorak 27. novembra 2018.

Performans i otvaranje izložbe ”Moj svet čaroban i lep” održaće se u velikom holu knjaževačkog Doma kulture, a početak je u 9.30 časova.

Izložba i istoimeni performans, održavaju se u okviru projekta  “Istraživači prirode”, koji su  zajedno sa decom realizovale vaspitačice ove grupe Tijana Stojanović i Vesna Jovanović Matejić.

Projektom su bile obuhvaćene i aktivnosti kao što su: poseta Arheo – etno parku u Ravni, čas joge u prirodi, slikanje na foliji – ”Mali slikari u prirodi” uz upoznavanje sa osnovnim pojmovima o prirodi na ruskom jeziku.

Kruna rada na ovom projektu je performans “Moj svet čaroban i lep”, kojim će deca kroz muziku, igru, pesmu i ples dočarati jesenju bajku.

U programu učestvuju i muzičari Sara Milenković, Staša i Luka Milivojević, Jordan Vasiljević, kao i članovi Škole folklora “Kolo”.