Negotinci dočekali Novu 2019. godinu uz „OК bend“, predsednik Veličković obišao dežurne službe (FOTO)

80
0
FOTO: negotin.rs

Negotinci koji su odlučili da dočekaju Novu godinu na negotinskom gradskom trgu, uživali su u odličnom nastupu „OК benda“ iz Beograda, prenosi negotin.rs.

Više stotina građana uživala je u hitovima ovog pop benda, ali i mnogim drugim pesmama. Osmominutni vatromet, koji je mogao da se prati i u drugim delovima grada, oduševio je sve prisutne.

FOTO: negotin.rs

Tačno u ponoć, novogodišnju čestitku uputio je Vladimir Veličković, predsednik Opštine Negotin. Veličković je svima poželeo dobro zdravlje i puno uspeha na ličnom i profesionalnom planu.

Koncertu su prisustvovale i Merlina Selenić – zamenik predsednika, Tatjana Panić – član veća za kulturu i Dušan Petrović – direktor Turističke organizacije opštine Negotin. Novogodišnji koncert protekao u najboljem mogućem redu. Organizator događaja je Turistička organizacija. Pokrovitelj Opština Negotin.

FOTO: negotin.rs

Predsednik Vladimir Veličković je u prvim satima Nove godine obišao dežurne službe u opštini Negotin, Policijsku stanicu u Negotinu, Saobraćajnu policiju, Vatrogasno-spasilačku jedinicu, Hitnu službu Zdravstvenog centra Negotin i granične prelaze Mokranje, Prahovo, Đerdap 2 i Кusjak. Zahvalio je svima koji su novogodišnju noć proveli na radno, poželeo mirnu noć i čestitao Novu godinu.

FOTO: negotin.rs
FOTO: negotin.rs