Željko Joksimović priredio spektakl na 57. FKMS u Knjaževcu (FOTO + VIDEO)

150
0
timokpress.rs

Taktovima pesme „Ljubavi“ počeo je koncert Željka Joksimovića na 57. Festivalu kulture mladih Srbije u Knjaževcu. Kiša nije uspela da omete više hiljada gledalaca u Gurgusovačkoj kuli da uživa uz najveće hitove ove pevačke zvezde.

timokpress.rs
timokpress.rs

Publika je uživala u numerama kao što su „Libero“, „Najmoje“, „Varnice“, „Drska ženo plava“, „Devojka se polja zelenih“, „Crnokosa“, ali i u novim singlovima „Milimetar“ i „Ponelo me“. Svi su u glas pevali svaku pesmu, bilo da li se radi o novim ili starim hitovima.

timokpress.rs
timokpress.rs
timokpress.rs

Nakon nastupa, održana je konferencija za medije gde se, između ostalog, Željko Joksimović prisetio svog prvog nastupa na Festivalu kulture mladih Srbije u Knjaževcu.

timokpress.rs
timokpress.rs
timokpress.rs

„Veoma mi je značilo kao mladom umetniku da 1995. godine nastupim na tako velikom festivalu, imao sam samo 23 godine i tada sa Jovanom Adamovim i novosadskim „Big bendom“ izveli smo pesmu „Beautiful Maria“ Pamtim to kao jedan lep doživljaj“rekao je Joksimović.

timokpress.rs

„Pre ovog festivala, nastupio sam u Knjaževcu kao mladi talentovani harmonikaš – finalista takmičenja u Sokobanji 1985. godine“, prisetio se Željko Joksimović.

Iako je tokom koncerta bilo manjih tehničkih problema, Željka to nije omelo da publiku i po kiši podigne na noge i dovede atmosferu do usijanja.

timokpress.rs
timokpress.rs
timokpress.rs

Koncert je trajao više od dva sata, a kolika je Željko zvezda govori i to da su u publici pored gostiju iz Srbije bili i gosti iz susednih zemalja.

Kako je bilo na koncertu, pogledajte ovde:

https://www.instagram.com/p/BlZaWasDFW9/?taken-by=timokpress

https://www.instagram.com/p/BlZZEXQDMai/?taken-by=timokpress

https://www.instagram.com/p/BlY6mWGB3lW/?taken-by=timokpress

https://www.instagram.com/p/BlY4GCBnLv1/?taken-by=timokpress

K.M.