Naslovna Magazin Horoskop Mesečni horoskop za avgust 2018.

Mesečni horoskop za avgust 2018.

11
dnevni horoskop
Foto ilustracija: Pixabay

OVAN

Iako ste trenutno u fazi osetljivosti, nećete dozvoliti nekome da manipuliše s vama u ovom trenutku. Moći ćete da istaknete suštinu i predstavljaćete sebe na diplomatski način, pa ćete biti primećeni od strane prijatelja. Početkom avgusta razmišljate o najnovijoj poslovnoj prilici, ali nemojte preterati, jer vam takođe treba malo opuštanja, pa dajte vašem mozgu malo odmora i uživajte u odmoru i druženju sa svojim prijateljima. Inovativna ideja će vam pomoći.

BIK

U avgustu ćete napokon osetiti leto u pravom smislu. Rešićete se teških obaveza i pripremaćete se za nove avanture. Osećate se opušteno i entuzijastično, tako da ovaj put nećete propustiti bilo kakav zabavni događaj, što će povećati vaš krug prijatelja. Dani krajem avgusta donose vam angažman za honorarni posao, koji bi mogli i da propustite, jer vam donosi prilično malo novca.

BLIZANCI

Insistirajte na planovima kojima ste se hvalili već mesecima. Zaradite novac, ali ne dozvolite da njegov nedostatak pokvari vaš odmor. Emocije će biti u prvim danima avgusta, kada će se Sunce kretati levom stranom, što će u partnerskim odnosima doneti neobična osećanja, povezivanje i istovremeno veliku strast. Pazite da ne budite prevareni slatkim rečima stranca koji će vam prirasti za srce, jer neće pokazati pravo lice i želeće kratkotrajnu avanturu.

RAK

Prva polovina avgusta će vam biti malo teška, ali samo u emocionalnom polju, gde se neočekivano podređuju određene stvari sa Suncem u Lavu. Moraćete da se borite za svoja prava. Poslednji dani avgusta donose vam opuštanje uz more ili u prirodi. Ovaj put, manja kompanija će vam bolje odgovarati, jer ćete se moći opustiti. Imaćete dobre mogućnosti za nove poznanike, pa ih iskoristite.

LAV

U prvim danima avgusta bićete zadovoljni što ćete videti prijatne događaje koji će vas ispuniti energijom i dati vam pozitivan odraz. Onaj ko nije uspeo da ispuni sve obaveze biće preopterećen neko vreme, ali ne preterujte. Poslednji dani avgusta donose vam opuštanje u pravom smislu reči. Možete sebi priuštiti više nego obično, jer znate da novac možete uštedeti.

DEVICA

Ako nastavite još dugo vremena da odlučujete šta je najbolje za vas, možete na kraju pasti u vodu. Polako pokušajte da odlučite i nećete pogrešiti. U vrelim letnjim noćima ćete biti strastveni i spremni za avanture sa strancima. Ali, pazite se da se takve priče ne vezuju previše emocionalno za vas, jer bi oni mogli izazvati dugotrajne patnje i praznu nadu, posebno krajem meseca kada će Sunce biti u vašem znaku.

VAGA

U prvim danima avgusta možete otići do mora. Želećete opuštanje i zabavu u većem društvu. Ovogodišnje destinacije će se malo razlikovati od onih koje obično posećujete. Oni koji su u ozbiljnoj vezi će teško prihvatiti činjenicu da je partner organizovao nešto drugačiji odmor. Možda je čak i pozitivno to da se razjašnjavaju stvari koje su nejasne, što dovodi do produbljivanja odnosa. Poslednjih dana u mesecu biće ozbiljno na poslovnom planu.

ŠKORPIJA

Opustićete se u prvoj polovini avgusta, koja će biti mnogo manje stresna od prošlog perioda. Problemi su iza vas, zadovoljni ste. Organizujte putovanje da biste zaboravili na teret i povezali se sa novim energijama. Ljubavni problemi će konačno prevazići krajem meseca, kada će se Sunce kretati vašim znakom. Za one koji su u vezi, partner će početi da razgovara ozbiljnije i da stvara vašu zajedničku budućnost.

STRELAC

Mala stvar koja će vam često prelaziti put prvih dana avgusta izvući će vas iz neke nevolje. Vaš krug prijatelja će se povećavati, jer ćete zračiti posebnom energijom, a vi lako možete pratiti ostale. Ali nemojte očekivati da ćete regulisati ljubavnu vezu, koja je u opasnosti. Za ove stvari, bolji dani će biti krajem avgusta, kada ćete biti mirniji, pažljiviji i spremni da se prilagodite.

JARAC

Nemojte biti toliko sigurni da morate nešto promeniti da biste se bolje osećali. Možda je samo neophodno da promenite svoje mišljenje. Zabuna koju imate u emotivnom polju će se nastaviti do sredine avgusta kada vas čekaju neke pozitivne promene. U to vreme, konačno ćete odlučiti ko je osoba koja zaslužuje vašu pažnju i ljubav. Ovaj put unutrašnjost će nadmašiti spoljašnjost, što nije baš u vašoj navici. Poslednjih dana u mesecu ćete biti rezervisani.

VODOLIJA

Koristite različite odgovore za rešenja na pogrešna mesta. Uskoro ćete dobiti osećaj sigurnosti koji će vam doći naročito u emocionalnom polju. U drugoj polovini avgusta ćete imati odličnu šansu da upoznate nekoga ko će vam biti vrlo sličan, ali će vam takođe biti prijatan na prvi pogled.

RIBE

Vaš pozitivni stav će dovesti do mnogih prijatnih događaja i reši ćete mnoge konflikte koji će se pojaviti u društvu, zajedno s lošom organizacijom. S obzirom da ste rođeni vođa, okupite sto i napravite red. Zadovoljstvo pored mora ili bazena stalno će biti u vašem rasporedu, pošto ste svesni da ste to zaslužili intenzivnim radom. Za emocionalna pitanja, međutim, nećete naći pravo vreme, tako da će mirno stajati. Ipak, moći ćete lako razgovarati i družiti se sa šarmantnim ljudima.

- mesto za reklamu -