Ivan Milinković: Na istom jastuku, ja spavam sam, ti spavaš sama

114
0
Pevač Ivan Milinković
Ivan Milinković, foto: Printskrin Jutjub/Ivan Milinkovic

Dok čeka premijeru filma „Studenac“ u kojem igra svoju debi ulogu, pevač Ivan Milinković odlučio je da publiku obraduje novom pesmom „Ti i ja stranci“ za koju je uradio i sjajnu ekranizaciju.

„Čekajući dugo na pesmu koja će mi „leći“ potpuno u svakom smislu, mislim da sam najnovijom „Ti i ja stranci“, uspeo da kroz tekst i interpretaciju u izuzetnom aranžmanu i produkciji donesem baladu na svoj način. Ne želim da licitiram o pesmi i da dajem prognoze, ali mislim i u to sam siguran, da će trajati. Tematski će se mnogi, da ne kažem većina, pronaći u ovoj numeri. Smatram da će iste reakcije biti, kao i na prethodnu baladu „Ne voli me, zažalićes“, jer obe imaju tu osvešćujuću poruku. Svako se od nas, pa i ja, nekada osetio strancem pored osobe koja ne mora biti životni partner samo, već jedna od avantura koju je svako manje – više imao“, rekao je Milinković.

Autor muzike i aranžmana je Predrag Stojković, dok je tekst napisao Dragan Milošević. Da li je ovo autobiografska pesma izvođača ili mašta tekstopisca, ostaje nam da saznamo. Jedno je sigurno, nova balada Ivana Milinkovića, oživeće emocije, ispričati životnu priču, uz koju će neki sasvim sigurno pustiti i suzu.

IZVORTIMOK PRESS
Prethodni tekstPrognoza vremena za utorak 16. jun i naredne dane
Sledeći tekstU Sabornom hramu u Zaječaru umnožena molitvoslovlja i sveštene radnje