Naslovna Magazin Snimanje nastavka filma i TV serije „Južni vetar“ u Knjaževcu

Snimanje nastavka filma i TV serije „Južni vetar“ u Knjaževcu

Film
Miodrag Radonjić i Miloš Biković u filmu "Južni vetar", foto: Printskrin Jutjub

Scene za nastavak filma i novih epizoda televizijske serije “Južni vetar“ nakon Beograda biće snimane i na području knjaževačke opštine, otkrili su juče za FKMS RADIO Knjaževac protagonsiti ove kriminalističke priče, koje je ugostio predsednik Opštine Milan Đokić.

Uz lik Petra Maraša koji je sjajno doneo Miloš Biković, njegovog večitog saborca Baću, jednog od najvoljenijih junaka “Južnog vetra“, tumači Miodrag Radonjić. On se potpisuje i kao producent ovog velikog projekta.

Miodrag Radonjić, foto: Printskrin Jutjub

„Želja autorskog tima bila je da promenimo vizuelni identitet filma. Bila je to urbana, gradska priča, a sada je selimo van grada. Želja nam je bila da snimamo u knjaževačkom kraju, zato što ovde imate predivne lokacije, koje će filmu dati dodatni kvalitet“, kazao je Radonjić.

Potera i otmica čine okosnicu priče nastavka “Južnog vetra“. Toliko je Radonjić želeo da otkrije radoznalim gledaocima.

„U filmu ćemo imati jednu jaku triler liniju. Publika će, zajedno sa junacima, juriti ka kraju filma da vidi šta će da se desi. U pitanju je potera i otmica, to mogu da kažem.“

Film "Južni vetar"
„Južni vetar“, foto: Printskrin Jutjub

Ekipu filma i serije činiće dobro uigrani glumci, uz pojačanja i sa srpske i sa bugarske strane. Snimanje 22. jula počinje u Beogradu, a onda se filmski set seli u Knjaževac, gde će snimanje trajati tri nedelje.