Izaberite jedan kristal i saznajte šta vam poručuje!

442
0
ilustracija/pixabay.com

Proricanje sudbine preko kristala i njihova moć u zdravstvenoj zaštiti, poznata je još od starih Egipćana.

Izaberite jedan kristal sa slike i pročitajte koju vam poruku donosi. Birajte onaj koji vam prvi zapadne za oko ili koji vam se po boji najviše sviđa. Kada budete konačno odabrali, pročitajte ispod slike značenje kamena.

spirtualposts.com
 1. Čađav kamen (Charoite) – Izbor ovog kamena predstavlja da ste spremni da pristupite duboko svojoj intuiciji i iskorstite je u svoj svakodnevni život. Uskoro će započeti period rasta i transformacija na svim poljima.
 2. Sunčev kamen (Sunstone) – Ukoliko izaberete ovaj kamen to vam govori da treba da pustite da moć volje i nezavisnost prevladaju u vašem životu, kako biste unapredili svoje ciljeve. Pustite svetlost da prodre u sve vaše snove i obaveze koje vam predstoje.
 3. Lazurni kamen (Lapis Lazuli) – Ovaj kamen označava da postoji diskriminacija u svim našim poslovima koje trenutno obavljamo. Lazurni kamen nam daje moć da potražimo istinu i iznesemo je na videlo.
 4. Ćilibar (Amber) – Izbor ovog kamena ukazuje na potrebu ravnoteže i isceljenja u našem životu. Gledajte u prošlost kako biste sijali u budućnosti. Postoji potreba za procesom rasta i evolucije, otvorite se za veće vibracije, počnite sa boljim pozitivnim gledanjima u životu.
 5. Malahit kamen (Malachite) – Odabir ovog kamena ukazuje na potrebu da se prevaziđu stari obrasci i prihvati promena. Posebno od nas traži da preuzmemo odgovornost za transformaciju naših života.
 6. Danburit (Danburite) – Izbor ovog kamena označava da je vreme da se ozbiljno zaustavite. Da li se previše trudite da postignete duhovno prosvetljenje? Donesite malo radosti i zabave u svoj život.
 7. Magnezit (Magnesite) – Odabir ovog kamena označava potrebu da pažljivo sagledate svoje motivacije. Stojite snažno u svom prostoru i ne dozvoljavate sebi da budete pogođeni i da na vas utiču problemi drugih.
 8. Turmalin (Tourmaline) – Izbor ovog kamena ukazuje na to da je vreme da se kreće ka jedinstvu svih stvari. Povežite se sa prirodom i pustite da vam večni životni ciklus donosi ravnotežu i mudrost.
 9. Hematit (Hematite) – Ovaj kamen ukazuje na to da je vreme da se krećete po unutrašnjoj volji kako bi napredovali. Preuzmite odgovornost za svoje sopstveno postojanje i radite prema stanju milosti.
 10. Atacamit (Atacamite) – Odabir ovog kamena ukazuje na to da je vreme da dodamo neku energiju i vozimo do postizanja naših snova.
 11. Rozenkvarc (Rose Quartz) – Izbor ovog kamena označava da će ljubav uskoro ući u vaš život ili kao romantičan poklon ili na način koji će vam pomoći da izlečite rane i nastavite dalje.
 12. Fluorit (Fluorite) – Ovaj kamen ukazuje na povećanje vaše sposobnosti fokusiranja i postizanja objektivnosti. Razmislite o problemu ili situaciji u vašem životu na koju morate da upotrebite snagu vašeg uma i duha.
 13. Opal (Opal) – Odabir ovog kamena označava da je vreme da se fokusiramo na ljubav i emocije. Da li ćeš častiti sebe, videćemo danli jasno slušaš svoje srce? Preuzmite odgovornost za svoja osećanja i akcije, rešite svoju karmu, piše spirtualposts.com.
 14. Moldavit (Moldavite) – Izbor ovog kamena označava da je vreme da cenite dobre stvari koje su već u vašem životu i da planirate da promenite ono što vas ne drži u formi ispunjavajući svoje snove. Pogledajte veću kosmičku sliku i cenite lepotu mesta na kome ste!
 15. Granitni kamen (Garnet) – Ovaj kamen označava da ćete pronaći potrebnu snagu i kreativnost da biste ostvarili promene koje treba učiniti. Pozovite svoje duboke urođene snage kako biste očistili put napred. Ne brinite da imate moć da prevaziđete bilo šta i da se ispoljavate kako želite.
 16. Beril (Beryl) – Odabir ovog kamena označava da će napredovanje biti lakše! Jasnoća će ući u vaš život, omogućavajući vam da nastavite dalje.
 17. Opsidijan (Obsidian) – Izbor ovog kamena označava da će istina uskoro biti otkrivena u određenoj situaciji. Pogledajte u sebe, da li već znate odgovor?
 18. Safir (Sapphire) – Ovaj kamen označava napor za koji ćete u skorije vreme biti nagrađeni. Tražite načine koji će doprineti postizanju ciljeva i pozivanju na uspeh.
 19. Apofilit (Apophyllite) – Odabir ovog kamena ukazuje na to da je vreme da pustite ono što vas vuče na dno. Razmislite o svom životu pažljivo. Šta možete pustiti da biste krenuli napred i kako da iskoristite vaš potencijal?
 20. Tigrovo oko (Tigers eye) – Izbor ovog kamena ukazuje na to da je vreme da se fokusirate na realizaciju sna ili projekta. Sedite tiho i razmislite o svemu. Da li je to samo želja ili ste spremni pokazati stvarnost?
 21. Zincit (Zincite) – Ukoliko izaberete ovaj kamen to pokazuje da je priliv energije na putu. Život i posebni odnosi sa drugima će izgledati svetlije, lakše i energičnije.
 22. Ahat (Agate) – Ovaj kamen ukazuje na potrebu da mirno razmišljate o svojoj nameni. Da li ste stalno radili u pravcu koji vam je potreban ili da li se krećete napred?
 23. Amazonit (Amazonite) – Odabir ovog kamena označava da morate da izvlačite svoje unutrašnje resurse kako biste prevazišli prepreku komunikacije. Prikupite svoju hrabrost da govorite istinu.
 24. Mesečev kamen (Moonstone) – Izbor ovog kamena ukazuje na to da je vreme da prepoznajete moći u vašem životu i da prebrodite strah i depresiju. Da li poštujete sebe i druge?
 25. Septari kamen (Septari) – Ovaj kamen označava da je vreme da se fokusiramo na ljubav i emocije. Da li vidiš jasno i slušaš svoje srce? Preuzmite odgovornost za svoja osećanja i akcije, rešite svoju karmu.
 26. Pirit (Pyrite) – Izbor ovog kamena ukazuje na to da je vreme da vam se otvori um i realizujete svoju unutrašnju kreativnost. Traže od vas da prekinete odlaganje i predočite svoje snove na videlo.
 27. Iolit (Iolite) – Odabir ovog kamena označava potrebu da sarađuje sa telom pre nego što nastavi na duhovniji razvoj. Uverite se da ste zasnovani i koncentrisani pre nego što počnete bilo kakvu šamantnu ili vizuelnu potragu.