Renoviranje Doma kulture u Samarinovcu

118
0
FOTO: negotin.rs

Na zgradi Doma kulture u Samarinovcu kod Negotina, postavljena je nova stolarija čime su pokrenuti radovi nakon višegodišnjeg stagniranja. Radove na postavljanju nove stolarije, 17 prozora i 14 vrata, u vrednosti od 1.400.000 dinara, obišao je Vladimir Veličković, predsednik Opštine Negotin, prenosi negotin.rs.

„Ovo je tek početak, postavljena je stolarija u vrednosti od 1.400.000 dinara. Razgovarao sam sa članovima saveta Mesne zajednice Samarinovac kako stoje sa projektima. Videćemo da odradimo projektnu dokumentaciju koja nedostaje i s obzirom da je veliki objekat u pitanju moraćemo radove da sprovedemo fazno, dok ne stavimo dom u upotrebu“, izjavio je Vladimir Veličković.

Rekonstrukcija zgrade Doma kulture u ovom selu koje broji 600 stanovnika, započeta sredstvima meštana 2012. godine nije završena, čime je prostor površine preko hiljadu metara kvadratnih bio neobezbeđen.

Radovi su finasirani iz opštinskog budžeta. U planu je izrada projektne dokumentacije za krovnu konstrukciju, fasadu i unutrašnje sređivanje (elektro instalacije, mokri čvorovi, ravnajući slojevi, podovi…).