Izabrani novi zamenik predsednika opštine i zamenik predsednika SO Negotin

143
0
SO Negotin
Foto: negotin.rs

Na 22. sednici negotinskog parlamenta 30. decembra odbornici su nakon konstatovanja usvojili odluke o prestanku funkcije zameniku predsednika Opštine i zameniku predsednika SO Negotin, Merlini Selenić i Bogdanu Gugiću.

Za novog zamenika predsednika SO Negotin glasovima 27 od prisutnih 28 odbornika izabran je Goran Jovanović, diplomirni inženjer elektrotenike za industrijsku energetiku, dosadašnji šef Odborničke grupe „Aleksandar Vučić – Srpska napredna stranka“ a za zamenika predsednika Opštine Negotin na predlog Vladimira Veličkovića, predsednika Opštine Negotin izabran je Bogdan Gugić, diplomirani hemičar, dosadašnji zamenik predsednika SO Negotin za koga je glasalo 27 od prisutnih 28 odbornika.

Na kraju sednice, Vladimir Veličković, predsednik Opštine Negotin čestitao je novoizabranim članovima rukovodstva poručivši da su ovim izborom njihove obaveze i odgovornost mnogo veće, prvenstveno prema građanima opštine Negotin jer u narednom periodu biće mnogo izazova, bitnih projekata i obaveza.

Predsednik Veličković se zahvalio na dosadašnjoj saradnji, radu i svakodnevnom zalaganju za dobrobit naše opštine i naših građana Merlini Selenić, koja će i dalje biti u timu, kao odbornik lokalnog skupštinskog saziva.

Veličković je prisutnima uputio čestitku povodom predstojećih praznika i poželeo puno sreće, zdravlja i uspeha na poslovnom i privatnom planu.