Naslovna Politika Nastavak saradnje socijalista i naprednjaka u zaječarskoj skupštini

Nastavak saradnje socijalista i naprednjaka u zaječarskoj skupštini

13
SOZ, SPS, SNS
Foto: zajecar.info

Danas je u sali Skupštine grada Zaječara održan zajednički sastanak odbornikih lista “Aleksandar Vučić – Za budućnost Zaječara” i “Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije – Jedinstvena Srbija”.

Dogovoren je nastavak dosadašnje saradnje između ove dve odborničke grupe, koje sa 28 odbornika čine većinu u gradskom parlamentu. Konstantovano je da će nastavak započetih i realizacija novih kapitalnih projekata kao i zapošljavanje ljudi biti prioriteti u narednom četvorogodišnjem periodu.

Skupom, ovih odborničkih lista, predsedavali su član Predsedništva Srpske napredne stranke Boško Ničić i predsednik GrO SPS Zaječar dr Mirko Nikolić, koji su poručili da se dosadašnja saradnja nastavlja i da jedinstvo postoji.

U narednih petnaestak dana, uz saglasnost organa stranaka, biće dogovorena kadrovska rešenja za najodgovornije funkcije u gradu.

Кonstitutivna sednica, novog saziva Skupštine grada Zaječara, biće održana 28.05.2021. godine u sali Pozorišta “Zoran Radmilović” sa početkom u 10,00 sati. Na njoj će biti izabrani predsednik Skupštine grada, njegov zamenik, sekretar Skupštine kao i gradonačelnik i njegov zamenik. Na istoj sednici biće izabrano i devetoro članova Gradskog veća.

- mesto za reklamu -
IZVORTIMOK PRESS