Opštinski odbor „Dosta je bilo“ Кnjaževac bojkotovaće predstojeće izbore

30
0
Dosta je bilo Knjaževac

Opštinski odbor „Dosta je bilo“ Кnjaževac uputio je saopštenje za medije u kojem se kaže da će bojkotovati predstojeće izbore.

„Кao odgovorni građani i odgovorna opozicija, mi ne želimo da svojim učestvovanjem na izborima damo legitimitet vlasti Aleksandra Vučića. Ne želimo da damo legitimitet nedemokratskom izbornom procesu u kome ova vlast zastrašuje, ucenjuje i kupuje birače.

U Srbiji se glas kupuje za lanč paket ili jednu crvenu. U Srbiji glasaju i mrtvi. U Srbiji u biračkom spisku ima više od 6,7 miliona birača a svega 5 miliona izdatih ličnih karti. U Srbiji ne postoji minimum uslova za fer izborni proces .

Pozivamo sugrađane da na dan izbora ne izađu na birališta i ne pruže na taj način podršku naprednjačkom uništavanju države. Кnjaževački lokalni moćnici koji gledaju samo svoje fotelje i svoj interes i koji su na prošlim izborima prekrojili izbornu volju građana preletanjem u SNS, obećavaće i sada kao i tada kule i gradove, na isti način na koji to radi Aleksandar Vučić, a naša deca će pakovati kofere i odlaziti u svet poražena saznanjem da se u Кnjaževcu mogu zaposliti samo uz člansku kartu SNS-a.

Dosta je bilo zna da će, kada se stvore fer uslovi za izbore, građani čuti i podržati politiku DJB kojom ćemo od Srbije stvoriti zemlju u kojoj svi lepo i rado žive a ne samo partokratija. U toj Srbiji neće biti subvencija za strane kompanije već ćemo pomagati naše porodične firme, neće biti zapošljavanja sa članskom kartom već na konkursu, trošenje javnog novca biće transparentno a državni organi biće u službi građana.“ – stoji u saopštenju OO „Dosta je bilo“ Кnjaževac.

Glavni odbor DJB, zajedno sa predsednicima, koordinatorima i poverenicima iz 93 lokalna odbora u subotu, 7. marta jednoglasno je doneo odluku o bojkotu predstojećih izbora na svim nivoima.

IZVORDosta je bilo
Prethodni tekstU Knjaževcu večeras izložba dela Dušana Adamovića iz zbirke Narodnog muzeja Zaječar
Sledeći tekstKoncert Gradskog pevačkog društva „Stevan Mokranjac“ oduševio Zaječarce