Vučević: Osvojićemo više mandata na ponovljenim beogradskim izborima

695
0
Foto: twitter.com/sns_srbija

Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević izjavio je večeras da će se ići na nove beogradske izbore ako se u zakonskom roku od 30 dana ne konstituiše Skupština grada i da će na novim izborima u Beogradu dobiti još više mandata.

sednice Predsedništva SNS u Beogradu, Vučević je rekao da SNS nije za nove izbore i naglasio da to neće biti poništeni izbori nego ponovljeni.

Foto:https: twitter.com/sns_srbija

„Mislimo da nije dobro da se ide na nove izbore, zato što mislimo da glavni grad ne može da prosperira bez vlasti, a bez glavnog grada ne može da se razvija projekat EXPO 2027. Šapić je direkno uključen u pregovore, i Ana Brnabić, kao poverenica za Beograd. Kada budemo imali nešto konkrento, objavićemo“, rekao je Vučević.

On je naglasio da se neće raditi ništa na silu i da će se ići na ponovljene izbore, ako ne bude izglasana većina u Skupštini grada, ali da nije siguran da sve stranke imaju dobru procenu kako će proći na ponovljenim izborima.

„Nisam siguran da svi dobro procenjuju svoje šanse na ponovljenim izborima. SNS će posle njih imati još više mandata“, poručio je Vučević.