Praznično radno vreme i dežurne službe

Trgovinski objekti, prodavnice, ugostitelji i pojedina javna i komunalna preduzeća imaće poseban raspored rada tokom novogodišnjih i božićnih praznika. Radno vreme 31. decembra uglavnom će biti skraćeno. Za vreme novogodišnjih praznika 1. januara većina neće raditi.

179
0
Zaječar
Foto: www.timokpress.rs

Dežurne zdravstvene ustanove

Tokom praznika dežuraće Opšta medicina u Domu zdravlja, Ambulanta broj 1 u centru grada i Ambulanta u naselju Kotlujevac.Radno vreme svih službi je od 9 do 17 sati.

Za novogodišnje i božićne praznike Služba za zdravstvenu zaštitu dece vikednom radiće u prostorijama zdravstene zaštite predškolske dece u prizemlju Doma zdravlja.

Za vreme novogodišnjih i božićnih praznika dežurna je Apoteka Lek u centru grada.

JKP „Vodovod“ Zaječar

Zbog novogodišnjih i božićnih praznika, blagajna zaječarskog Vodovoda radiće po izmenjenom radnom vremenu.

Kako obaveštavaju iz tog preduzeća 1., 2. i 7. januara blagajna neće raditi. Prijavljivanaje kvarova moguće je kod dežurne službe na brojeve telefona 019/422-041, 019/423-041 i 0800019001.

JKSP „Zaječar“

Javno komunalno-stambeno preduzeće „Zaječar“ 1., 2. i 7. januara za korisnike svojih usluga organizovaće dežurnu službu za hitne intervencije na liftovima, elektroinstalacijama, vodovodu i kanalizaciji u zgradama.

Brojevi telefona za rešavanje hitnih intervencija mogu se dobiti pozivom na broj 019/422-158, ili uvidom u dnevni raspored koji je izložen na ulazu tog preduzeća.

JKP „ZAJEČARPARKING“ Zaječar

Zaječar-parking neće raditi u ponedeljak i utorak 1. i 2. januara, kao ni 7. januara na Božić.

Matična biblioteka „Svetozar Marković“ Zaječar

Matična biblioteka „Svetozar Marković“ u Zaječaru 31. decembra radiće sa korisnicima do 12 sati, dok će u ponedeljak 6. januara raditi od 8 do 15 sati. Biblioteka neće raditi 1., 2. i 7. januara.

Tekijanka marketi

Tekijanka marketi će tokom predstojećih novogodišnjih i božićnih praznika raditi po izmenjenom režimu rada. 

Kako obaveštavaju iz te porodične kompanije 31. decembra, svi Tekijanka marketi radiće do 16.00 sati, dok će u sredu 1. januara biti neradan dan.

U četvrtak 2. januara, svi maloprodajni objekti Tekijanke radiće do 14.00 sati, a već od 3. januara objekti će raditi po ustaljenom radnom vremenu.

Objekti Tekijnake neće raditi i 7. janura.