Naslovna Servisne informacije Privodi se kraju zamena dotrajale ulične rasvete u Velikom Izvoru

Privodi se kraju zamena dotrajale ulične rasvete u Velikom Izvoru

21
Zamena sijalica
Foto: JKP "Timok održavanje" Zaječar

Privode se kraju radovi na zameni dotrajale ulične rasvete u selu Veliki Izvor. Služba javne rasvete preduzeća „Timok održavanje“ servisiraće oko 20 odsto sijaličnih mesta a zatim će zamenu dotrajalih sijalica uraditi i u drugim zaječarskim selima.

Neli Nikolić, predsednik Mesne zajednice Veliki Izvor ističe da je od značaja da sva sijalična mesta u selu ponovo rade, kako zbog najstarijih meštana, tako i zbog najmlađih.

Neli Nikolić i Nenad Živić, foto: JKP „Timok održavanje“ Zaječar

„Ulična rasveta u pojedinim ulicama u selu je dotrajala, poslednji put je zamenjena novembra meseca prošle godine. Zahvaljujući dobroj saradnji sa odgovornima iz „Timok održavanja“, koji su uvek imali sluha za probleme meštana Velikog Izvora, radnici već drugi dan rade na sanaciji dotrajalih sijalica, pa meštani u pojedinim ulicama neće imati više problema tokom šetnje u večernjim satima. Ono što je u planu u narednom periodu, je uređenje i adaptacija igrališta, uređenje groblja i zelenih površina u selu, čišćenje crkvenog dvorišta i lokaliteta oko ruskog spomenika“, rekao je Nikolić.

Nenad Živić, šef službe javne rasvete je tokom obilaska radova napomenuo da je osim ulične rasvete, rešen problem osvetljenja i na dečijem igralištu u tom selu, kako bi omladina, i u večernjim satima, mogla da se bave sportom.

Nenad Živić, šef službe javne rasvete JKP „Timok održavanje“ Zaječar

„U okviru unapred usvojenog plana i programa preduzeća, u toku je redovno održavanje rasvete u selima na području Zaječara. Osim dotrajale ulične rasvete u Velikom Izvoru, rešen je i problem osvetljenja na dečijem igralištu, u samom centru sela. Naime, reflektori na samom igralištu su bili u lošem stanju, a problem koji se javio je nepristupačnost samog terena. Ipak, rešen je i taj problem, pa najmlađi meštani sela, mogu i u večernjim satima da se bave sportom“, istakao je Živić.

MZ Veliki Izvor, foto: JKP „Timok održavanje“

Nakon Velikog Izvora u narednom periodu dotrajala rasveta biće zamenjena u Malom Izvoru i Šipikovu a zatim i u ostalim selima.

- mesto za reklamu -
IZVORJKP "Timok održavanje" Zaječar
Prethodni tekstU Negotinu obeležena gradska slava – Spasovdan
Sledeći tekstNastavljaju se izborne radnje za izbore članova Saveta MZ Vratarnica 21. juna