DOĐI NA PESAК 2021: Večeras finale turnira u odbojci na pesku

Odbojak na pesku Zaječar
Foto: Glas sporta

Turnir u odbojci na pesku “Dođi na pesak 2021” već puna tri dana okuplja zaljubljenike u ovaj sport u Zaječaru na Popovoj plaži, a publika će od 22. do 25. avgusta, kada je na programu finale, imati priliku da na delu vidi više od 100 učesnika. Učestvuje 18 ekipa, šest u mlađim kategorijama i 12 u konkurenciji seniora.

“Najmlađi učesnik ima 10, a najstariji 59 godina. Ovo je prvi turnir koji organizujemo, a mi smo zaječarski srednjoškolci i studenti, zaljubljenici u sport i odbojku. Obezbedili smo vredne nagrade, a posebno se zahvaljujemo generalnom sponzoru, Tehnomediji na finansijskoj podršci, majicama, kačketima i svemu ostalom”, ističe za Glas sporta jedan od organizatora Bratislav Кostić.

Za najbolje na turniru u odbojci “Dođi na pesak 2021” obezbeđene su i vredne novčane nagrade, pehari i medalje. Ekipe su mešovite, a svaku čine 2 momka i 2 devojke + 2 izmene. Igra se u dva dobijena seta do 15 poena, osim finala, gde će se igrati u dva dobijena seta do 21. Dozvoljena su dva tajm-auta i četiri izmene (dve pune) u toku jednog seta.

Turnir ima i humanitarni karakter, a učesnici se mogu oprobati u Zimi-zami-zum nadmetanju (papir-kamen-makaze). Кao prijavu, svaki prijavljeni takmičar doneće po jedan slatkiš ili slaniš, koji će kasnije biti poklonjeni nekom od zaječarskih vrtića.

OSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar!
Molimo vas unesite vaše ime