Zaječar: Nastavlja se Novogodišnji turnir u malom fudbalu

158
0
FOTO: www.timokpress.rs

U petak 21. decembra 2018. igraju se poslednje četiri utakmice preliminarne faze u konkurenciji seniora, na Novogodišnjem turniru u Zaječaru.

Od 20 sati sastaju se „Auto škola Stop“ i „FK Rudar“, zatim „Aura Houm“ i „Kombi prevoz Deki 2″. Potom će igrati „Kombi prevoz Deki“ i „Grad Zaječar/Apoteka uniprom M“. Nakon toga sastaju se „ZT Timber“ i „Poljotehnika 019″.

Novogodišnji turnir od ove godine ima drugačiji format takmičenja, pa će nakon završetka takmičenja po grupama, uslediti formiranje dve četvrtfinalne grupe od po četiri ekipe, u koje će se plasirati po dve najbolje ekipe iz sve četiri ekipe.

Svaka ekipa u novu grupu preneće samo bodove osvojene iz duela sa ekipom koja takođe prođe u četvrtfinale. To znači da će moći da se prenese samo tri ili jedan ili nula bodova.

Utakmice četvrtfinala po grupama u konkurenciji seniora na programu su u subotu 22. i nedelju 23. decembra od 19 sati, nakon završetka mečeva mlađih kategorija.

Završnica turnira za tri mlađe kategorije kreće u nedelju, kada će takođe od 9 sati početi polufinala. Potom slede utakmice za treće mesto i na kraju finala.

Nakon toga, baš kao i u subotu seniori će od 19 sati voditi borbe za plasman u polufinale, dok će polufinala u kategorijama kadeta, veterana i seniora biti na programu dan kasnije, a finalne borbe u utorak 25. decembra u hali na zaječarskoj Kraljevici.