Fudbaleri Timoka šampioni Srpske lige „Istok“ a njihovi poletarci osvojili tri pehara u Velikom Gradištu

1316
0
Fudbalski klub Timok
Foto: Glas sporta

Fudbaleri Timoka osvojili su Srpsku ligu “Istok”, pošto su u pretposlednjem kolu sezone savladali Dunav iz Prahova rezultatom 1:0. Strelac gola vrednog šampionske titule postigao je napadač Ivan Dragićević na asistenciju Davidovića u 60. minutu utakmice.

Zaječarci konačno mogu da odahnu, pošto su glavni konkurenti iz Popovca poraženi minimalcem u Paraćinu od Jedinstva, pa je kolo pre kraja, razlika na vrhu nedostižna četiri boda, piše Glas sporta.

Svakako zasluženo, od početka sezone su u Timoku jasno stavili do znanja da im je jedini cilj ove sezone napad na Prvu ligu. I konačno su došli do predvorja raja, s obzirom na to da ih čeka i baraž, gde će u konkurenciji pobednika Srpske lige Beograd, Zapad i Vojvodina, pokušati da se nađu u prvoligaškom društvu, koje će izboriti dva od ukupno četiri srpskoligaška šampiona.

Foto: Fejsbuk/Škola fudbala FK Timok 1919

Da nedelja potpuno bude u znaku Timoka, pobrinuli su se polaznici Škole fudbala “Timok 1919”, koji su trijumfalno prošli kroz Veliko Gradište i kući se vratili sa tri pehara, dva zlatna i jednim bronzanim.

Foto: Fejsbuk/Škola fudbala FK Timok 1919

Fudbaleri rođeni 2010. godine, koje s uspehom vodi Ivan Aleksić u dominantnom stilu došli su do prvog mesta. Isti uspeh ponovila je i najmlađa grupa fudbalera rođenih 2014. godine, a Timok je sa dve ekipe ove generacije učestvovao na turniru u Velikom Gradištu i osvojio prvo i treće mesto.

Foto: Fejsbuk/Škola fudbala FK Timok 1919