Na “TIMOČКA КRAJINA OPEN 2021” u Zaječaru titula Vukomanoviću iz Crvene zvezde

905
0
Teniski klub
Foto: Teniski klub "AS TIMOK" Zaječar

I dok su u Beogradu polako završavali ATP turnir na kome je do titule stigao najbolji svetski teniser Novak Đoković, mladost “belog sporta” pokazala je u Zaječaru da Srbija ne treba da brine za budućnost.

Mečevi najboljih takmičara u konkurenciji do 16 godina, bili su na nivou profi tenisa, piše Glas sporta. Todor Vukomanović iz Crvene Zvezde preokretom u finalu protiv prvog favorita Nikole Jovića iz Teniske akademije “Živković” Niš stigao je do titule u izuzetno jakoj konkurenciji. Polufinalisti turnira su Nikola Lulić iz TК “Dril” Beograd i Ćertić Petar Teniskog kluba “MAT”.

Foto: Teniski klub „AS TIMOK“ Zaječar

Predsednik Teniskog kluba “AS Timok” iz Zaječara, koji je bio organizator prestižnog turnira iz kalendara Teniskog saveza Srbije, poručio je da je zaječarski klub još jednom podigao lestvicu organizacije.

“Odličan turnir iz serije 4 TSS-a “TIMOČКA КRAJINA OPEN 2021” za dečake do 16 godina i opravdan visoki nivo prve kategorije. Organizacija je uz veliku podršku JКP “Timok održavanje” bila na vrhunskom nivou. Služba održavanja, španovanje reketa, izdavanje loptica… Sve je besprekorno funkcionisalo na Popovoj plaži”, ponosan je na urađeno Petković.

Učesnici su pored zvaničnih nagrada, pehara i diploma, nagrađeni i “Babolat” vaučerima, kao i zvaničnim majicama turnira, dok su najbolji takmičari nagrađeni majicama i brošurama Zaječara, koje im je uručila direktorka Turističke organizacije grada Zaječara Dragana Gogić Rajković.