Odbojkašice bolje od protivnika, odbojkaši ponovo izgubili

237
0
pixabay.com

12. kolu Prve B lige odbojkaši zaječarskog „Timoka“ izgubili su od ekipe “Bavaništa” rezultatom 0:3 (22:25, 34:36, 22:25).

Narednu utakmicu zaječarski odbojkaši igraće sa timom “Banata” iz Vršca.

***************************************************

9. kolu Druge lige „Istok“, odbojkaši negotinskog „Hajduk Veljka“ izgubili su od “Topličanina” iz Prokuplja rezultatom 2:3.

Sledeću utakmicu negotinski odbojkaši igraće sa ekipom “Niš 2”.

***************************************************

6. kolo Regionalne lige „Timok“ za odbojkaše zakazano je za februar 2019. godine, a sastaće se: „Pin“ – „Ozren“, „Knjaževac“ – „Viner“, kao i „Hajduk Veljko 2“ – „Dunav Stars“.

***************************************************

9. kolu Druge lige „Istok“, odbojkašice “Zaječara” pobedile su “Stampedo” iz Niša 3:0, “Bor” je izgubio od “Dubočice” iz Leskovca 0:3, a tim “Knjaževca” izgubio je od “Pande” iz Vranja 1:3. Utakmica “Jagodina” – “Majdanpek FBC” je odložena.

U narednom kolu, zaječarske odbojkašice gostovaće “Pandi” u Vranju, Knjaževčanke će gostovati “Studentu” u Nišu, Boranke će igrati sa “Jagodinom”, a “Majdanpek FBC” sastaće se sa “Stampedom” iz Niša.

***************************************************

7. kolu Regionalne lige „Timok“, odbojkašice “Hajduk Veljka” savladale su “Viner” rezultatom 3:0, a istim rezulzazom “Timok” je pobedio “Ozren”. U ovom kolu bio je slobodan “Knjaževac 2”.

Sledeće kolo nastavlja se februara 2019. godine, a sastaće se: “Timok” – “Đerdap”, “Bor 2” – “Viner”, “Hajduk Veljko” – “Knjaževac 2”. U ovom kolu biće slobodan tim “Ozrena”.

Nakon jesenjeg dela prvenstva, na prvom mestu na tabeli je negotinski “Hajduk Veljko” sa osvojenih 16 bodova, isti broj bodova ima i drugoplasirani zaječarski “Timok”. Na trećem mestu nalaze se odbojkašice kladovskog “Đerdapa” sa osvojenih 10 bodova, dok je četvrti “Knjaževac 2” sa osvojenih devet bodova. Peti je sokobanjski “Ozren” sa pet bodova, šesti je borski “Viner” sa osvojena tri boda i poslednji je tim “Bor 2” sa osvojenim bodom.