Odbojkašice „Bora“ i „Zaječara“ pobedile; „Majdanpek FBC“ i „Knjaževac“ izgubili

56
0
takmičenje u odbojci
Foto ilustracija: pixabay.com

U 5. kolu Druge lige „Istok“, odbojkašice „Zaječara“ pobedile su „Pirot“ rezultatom 3:0, tim „Bora“ pobedio je niški „Stampedo“ 3:0, „Majdanpek FBC“ izgubio je od niške „Desetke“ 1:3, a „Knjaževac“ je izgubio od „Kuršumlije“ 2:3.

U sledećem kolu, Zaječarke će igrati sa „Kuršumlijom“, Boranke će se sastati sa „Pandom“ iz Vranja, odbojkašice „Majdanpeka FBC“ igraće sa „Knjaževcem“. Utakmice se igraju predstojećeg vikenda.

****************************************************

U 3. kolu Regionalne lige „Timok“, odbojkašice negotinskog „Hajduk Veljka“ savladale su „Bor 2“ rezultatom 3:1, tim „Ozrena“ pobedio je borski „Viner“ rezultatom 3:2, a odbojkašice zaječarskog „Timoka“ bile su bolje od „Knjaževca 2“ rezultatom 3:1. U ovom kolu bio je slobodan „Đerdap“.

U narednom kolu, u subotu 17. novembra 2018. igraće odbojkašice „Timoka“ i „Hajduk Veljka“, a utakmica počinje od 16 sati u Zaječaru. U nedelju 18. novembra sastaće se: od 12 časova „Ozren“ – „Knjaževac 2“ i od 15 časova „Đerdap“ – „Viner“. U ovom kolu slobodan je „Bor 2“.

****************************************************

U 8. kolu Prve B lige odbojkaši zaječarskog „Timoka“ izgubili su od „Mladosti“ iz Nove Pazove rezultatom 0:3.

Narednu utakmicu Zaječarci igraju sa ekipom „Srem Eaton“ iz Sremske Mitrovice, a utakmica je zakazana za petak 16. novembar 2018.

****************************************************

U 5. kolu Druge lige „Istok“, odbojkaši negotinskog „Hajduk Veljka“ pobedili su tim „Radana“ iz Lebana rezultatom 3:0.

Narednu utakmicu, Negotinci će igrati sa ekipom „Vranja“.

****************************************************

U 3. kolu Regionalne lige „Timok“, odbojkaši „Dunav Starsa“ iz Kladova savladali su „Pin“ iz Aleksinca rezultatom 3:2, „Knjaževac“ je bio bolji od „Hajduk Veljka 2“ rezultatom 3:0, dok su odbojkaši borskog „Vinera“ izgubili od „Ozrena“ 1:3.

U sledećem kolu, „Pin“ će se sastati sa ekipom „Hajduk Veljko 2“, odbojkaši „Ozrena“ igraće sa „Knjaževcem“, a tim „Dunav Starsa“ sastaće se sa „Vinerom“. Utakmice se igraju u nedelju 18. novembra 2018.

Prethodni tekstUređenje trotoara u Sokobanji
Sledeći tekstZaječar: Filmsko veče u „Gostoprimnici“ 15. novembra