Rezultati fudbalskih utakmica 12. kola Zone „Istok“, u Zaječaru odigrana humanitarna utakmica!

86
0
www.timokpress.rs

U 12. kolu Zone „Istok“ fudbaleri zaječarskog „Timoka 1919“ pobedili su kladovski „Brodoremont“ rezultatom 2:1. Utakmica odigrana u Zaječaru, bila je i humanitarnog karaktera. Rukovodstvo zaječarskog kluba odlučilo je da sav prihod od prodatih ulaznica donira četvorogodišnjem Nemanji Jovanoviću, kome je zbog teškog deformiteta kičmenog stuba neophodna operacija.

U ostalim utakmicama 12. kola Zone „Istok“ igrači „Majdanpeka“ savladali su ekipu „Naša krila 1936“ rezultatom 2:1, fudbaleri „Malošišta“ igrali su nerešeno sa „Svrljigom“ 4:4, a podela bodova bila je i na utakmici „Kablovi“ – „Orljane“ 1:1. „Moravica“ je pobedila ekipu „Timočanina“ 1:0, a „Đerdap“ je bio bolji od „Rudar Alposa“ 2:0. OFK „Slatina“ savladala je „BSK“ rezultatom 4:1, a „Bukovik“ je bio bolji od „Hajduk Veljka“ 1:0.

U 13. kolu Zone „Istok“, u subotu 10. novembra 2018. sastaće se: „Brodoremont“ – „Bukovik“, „BSK“ – „Kablovi“, kao i „Svrljig“ – „Moravica“. U nedelju 11. novembra igraće: „Timočanin“ – „Đerdap“, „Rudar Alpos“ – „Timok 1919“, „Hajduk Veljko“ – OFK „Slatina“, „Naša krila 1936“ – „Malošište“, kao i „Orljane“ – „Majdanpek“.

Početak svih utakmica zakazan je za 13.30 sati.

www.timokpress.rs
IZVORtimokpress.rs
Prethodni tekstZaječar: Javna diskusija o položaju žena
Sledeći tekstPromocija knjige „Borski bluz“ u Zaječaru