Rezultati odbojkaških utakmica timočkih klubova

169
0
pixabay.com

U 4. kolu Druge lige „Istok“, odbojkašice „Zaječara“ savladale su „Bor“ 3:1, tim „Knjaževaca“ pobedio je „Pirot“ 3:1, a „Majdanpek FBC“ bio je bolji od „Kuršumlije“ takođe 3:1.

U sledećem kolu, zaječarske odbojkašice sastaće se sa „Pirotom“, ekipa „Knjaževca“ igraće sa „Kuršumlijom“, „Majdanpek FBC“ gostovaće niškoj „Desetki“, a Boranke će dočekati „Stampedo“ iz Niša.

****************************************************

U 2. kolu Regionalne lige „Timok“, odbojkašice „Bora 2“ izgubile su od „Knjaževca 2“ 0:3, odbojkašice zaječarskog „Timoka“ pobedile su borski „Viner“ 3:0, a sokobanjski „Ozren“ izgubio je od kladovskog „Đerdapa“ 1:3. U ovom kolu bio je slobodan „Hajduk Veljko“.

U narednom kolu sastaće se negotinski „Hajduk Veljko“ – „Bor 2“, u subotu 10. novembra 2018. od 17 sati. Od 20 časova, istog dana, igraće „Knjaževac 2“ – „Timok“. U nedelju 11. novembra sastaće se „Viner“ – „Ozren“. U ovom kolu slobodan je „Đerdap“.

****************************************************

U 7. kolu Prve B lige odbojkaši zaječarskog „Timoka“ izgubili su od ekipe „Metalac Takovo“ 0:3. Narednu utakmicu zaječarski odbojkaši igraće sa ekipom „Mladosti“ iz Nove Pazove, a utakmica je zakazana za petak 9. novembar 2018.

****************************************************

U 2. kolu Regionalne lige „Timok“, odbojkaši „Knjaževca“ izgubili su od „Pina“ iz Aleksinca rezultatom 1:3, odbojkaši „Hajduk Veljka 2“ izgubili su od borskog „Vinera“ 2:3, a „Dunav Stars“ iz Kladova pobedio je „Ozren“ 3:0.

U sledećem kolu igraće: „Knjaževac“ – „Hajduk Veljko 2“ i utakmica se igra 10. novembra od 18 sati, „Viner“ – „Ozren“ i utakmica se igra 11. novembra od 12 sati, „Dunav Stars“ – „Pin“ i utakmica se igra 12. novembra od 18 sati.