Rezultati rukometnih utakmica timočkih klubova prethodnog kola

178
0
Rukomet, lopte , mreža
Foto ilustracija: Pixabay

U 10. kolu Super B lige „Istok-Zapad“ rukometaši negotinskog „Hajduk Veljka“ pobedili su ekipu „Pobednik“ iz Prijepolja rezultatom 34:26 (18:10).

U sledećem kolu, negotinski rukometaši gostovaće igračima „Priboja“. Trenutno, na tabeli „Hajduk Veljko“ zauzima 5. poziciju sa osvojenih 10 bodova.

****************************************************

U 9. kolu Prve lige „Istok“ rukometaši „Zaječara“ pobedili su „Radnički“ iz Ćuprije rezultatom 32:25, dok je ORK „Bor“ izgubio od rukometaša boljevačkog „Rtnja“ rezultatom 31:32.

U narednom kolu, zaječarski rukometaši gostovaće ekipi „Vlasotinca“, borski rukometaši biće gosti „Radničkom“ u Ćupriji, a boljevački rukometaši dočekaće igrače „Paraćina“.

Na tabeli rukometaši „Zaječara“ zauzimaju prvo mesto sa osvojenih 16 bodova, ORK „Bor“ je peti sa osvojenih 8 bodova, a rukometaši „Rtnja“ su na 8. pozicijii sa osvojenih 5 bodova.

****************************************************

10. kolo Super lige rukometnog takmičenja za žene nastavlja se februara 2019. godine kada će zaječarske rukometašice igrati sa niškom „Naisom“, a borske rukometašice dočekaće „Bekament BB“ iz Aranđelovca.

Rukometašice „Zaječara“ trenutno zauzimaju 4. mesto na tabeli Super lige sa osvojenih 11 bodova, dok „Bor RTB“ se nalazi na 9. poziciji sa osvojenih 2 boda.

****************************************************

U 9. kolu Prve lige grupe „Istok“ rukometašice „Đerdapa“ savladale su „Radnički“ iz Svilajnca rezultatom 30:25, rukometašice „Rtnja“ bile su bolje od „Naise 2“ rezultatom 28:22, dok su rukometašice „Hajduk Veljka“ izgubile od „Žitorađe“ 19:24. Utakmica „Dubočica“ – „Bor RTB 2“ je odložena.

U sledećem kolu, borske rukometašice gostovaće ekipi „Žitorađa“, negotinske rukometašice dočekaće „Rtanj“, a „Đerdap“ će dočekati „Radan“ iz Lebana. Utakmice su planirane za predstojeći vikend.

Na tabeli trenutno prvi je kladovski „Đerdap“ sa osvojenih 17 bodova, „Rtanj“ je na petom mestu sa osvojenih 11 bodova, „Bor RTB 2“ je deveti sa osvojenih 5 bodova, a negotinski „Hajduk Veljko je na 10. poziciji sa osvojenih 4 boda.