Naslovna Sport „STRONG-MAN“ takmičenje u subotu, 12. septembra u Zaječaru

„STRONG-MAN“ takmičenje u subotu, 12. septembra u Zaječaru

11
Strong-man takmičenje
Foto: "Strong-man" savez Srbije/Fejsbuk

U subotu, 12. septembra na Popovoj plaži u Zaječaru biće održano „Strong-man“ takmičenje i izbor za najjačeg čoveka Srbije.

Takmičenje u izdržljivosti najjačih ljudi naše zemlje se posle skoro decenije vraća u grad na Timoku, kada su na zaječarskom skveru borbe vodili Darko Кalinović i nenadmašni Ervin Кatona. Ovog puta na Popovoj plaži nadmetaće se takmičari iz cele Srbije u nekoliko atraktivnih, ali i fizički izuzetno zahtevnih disciplina.

Prema rečima Zorana Stojića, člana organizacionog odbora ove specifične sportske manifestacije i ovog puta neće izostati najteže discipline – pokretanje ogromnog kamiona sa teretom od 15.000 kilograma, izbacivanje tegova težine do 100 i više kilograma, nošenje kofera od 120 kilograma na razdaljinu, prevrtanje gumenih točkova od 440 kilograma…

Nadmetanje za titulu najjačeg čoveka u Srbiji počinje od 16,00 sati.

„Strong-man“ takmičenje u Zaječaru biće održano uz poštovanje svih mera određenih od strane Кriznog štaba za vanredne situacije i Ministarstva zdravlja Republike Srbije.

Organizator državnog takmičenja je Sportsko udruženje „Gym Xtreme“ iz Zaječara u saradnji sa „Strong-man“ savezom Srbije i Sportskim savezom grada Zaječara, uz pokroviteljstvo grada Zaječara.

Naredno „Strong-man“ takmičenje je Grand prix u Knjaževcu koje će biti održano u petak, 25. septembra.

- mesto za reklamu -
IZVORGlas sporta
Prethodni tekstU poslednja dva dana u Zaječaru još pet pozitivnih na COVID-19
Sledeći tekstPrognoza vremena za petak, 11. septembar i naredne dane