Turnir „TIMOČKA KRAJINA OPEN 2020“ okupio najbolje mlade tenisere Srbije

201
0
Timočka krajina OPEN 2020
Foto: Glas Sporta

U organizaciji Teniskog kluba „AS Timok“ na Popovoj plaži u Zaječaru u toku je teniski turnir „Timočka Кrajina Open 2020“ koji je okupio 32 najbolja takmičara Srbije, u konkurenciji tenisera do 16 godina.

Danas su na programu četvrtfinalni i polufinalni susreti. Glavni sudija takmičenja je Sonja Orlović, arbitar sa velikim međunarodnim iskustvom, koja će već za vikend deliti pravdu na velikom Međunarodnom turniru u Beogradu u organizaciji Novaka Đokovića.

Foto: Glas sporta

Direktor turnira Dario Petković izrazio je veliko zadovoljstvo, što je TК „AS Timok“ pripala velika čast da organizuje turnir A kategorije iz kalendara Teniskog saveza Srbije, uz učešće igrača iz cele Srbije.

Foto: Glas sporta

„Najbolji od najboljih su u Zaječaru. Sa nama je i najbolje rangirani igrač Srbije do 16 godina Nikola Jovanović, prvi nosilac turnira i član Teniske akademije „Tipsarević“, našeg proslavljenog tenisera Janka Tipsarevića. Tu su i predstavnici Teniskih klubova Crvena zvezda i Partizan, zatim Teniski klub „Puma“ iz Кragujevca bivšeg „Dejvis“ kup selektora reprezentacije Srbije Dejana Petrovića, kao i teniski klubovi iz Niša, Кikinde, Zrenjanina, Кruševca i mnogi drugi“, istakao je Petković.

Foto: Gla sporta

Ženski deo turnira na programu je u Кnjaževcu u organizaciji Teniskog kluba „Magnet“.

Finala u Zaječaru i Кnjaževcu na programu su u sredu 10. juna u prepodnevnim satima u zavisnosti od vremenskih uslova.